Luottokortti harkinnassa? Vertaile ensin.

Ilmainen & Et sitoudu mihinkään
Saat lainapäätöksen heti

Etsitkö sopivaa luottokorttia, mutta et ole varma mikä rahoitusvaihtoehto on järkevin?

Me olemme auttaneet yli 100.000 suomalaista kilpailuttamaan lainat, voimme auttaa sinuakin.

Luottotarjousten kilpailuttaminen Vertaakorkoja palvelussa on nopeaa ja vaivatonta. Valitse lainasumma, maksuaika ja toimita hakemus!

Saat vastauksen heti täytettyäsi ilmaisen hakemuksen. Katso minkälaisia lainoja sinulle tarjotaan! Ei sitoutumista.

  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
Maksuton palvelu
Lainasumma Laina-aika

Kuukausierä *

188€

Hyväksyn palvelun käyttöehdot ja tietosuojaselosteen.  • 70% saa meiltä tarjouksen
  • Tarkista oma korkotaso
Hakemuksen käsittelee yhteistyökumppanimme:
Rahoitu logo
Omalaina logo
Rahalaitos logo
Esimerkki lainasta: Luoton määrä 10.000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 5,94 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 5 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 11.541 €. Nimelliskorko min 4,5 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,5 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Täytä lainahakemus

Lainan hakeminen palvelumme avulla on maksutonta, vaivatonta ja nopeaa. Vertaile parhaat lainat aina 60 000 euroon asti.

Vertaile luottokortteja

Voit saada useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella. Ensimmäiset lainatarjoukset ovat edessäsi minuuteissa.

Valitse paras tarjous

Voit hyväksyä henkilökohtaisista lainatarjouksista minkä tahansa. Rahat maksetaan tilillesi parhaimmillaan vain minuuteissa.

Luottokortti on tehokas tapa lisätä kotitalouksien hetkittäistä ostovoimaa. Mutta sille on hintansa. Varmista, että sinä valitset juuri parhaiten sinulle sopivan luottokortin.

Mikä on luottokortti ja mitä siitä hyötyy?

Luottokortti on rahoituksen muoto jossa kuluttaja saa käyttöönsä fyysisen maksuvälineen “luottokortin”. Luottokortilla voi nostaa käyteistä rahaa tai maksaa mitä tahansa ostoksia näyttämällä kassalla tai maksulaitteessa korttia samalla tavoin kuin mitä tahansa pankkikorttia.

Luottokortti ei kuitenkaan ole sama asia kuin pankkikortti eli debit-kortti. Luottokortissa on sisäänrakennettu kredit ominaisuus, joka tarkoittaa että aina kun maksat laskuja luottokortilla siirtyy summa automaattisesti luottovelaksi, jonka korko määräytyy luotonantajasta riippuen.

Pääosin luottokortin käyttö on kuitenkin melko yksinkertaista. Luoton kulut ja korot alkavat juosta vasta määritellyn korottoman maksuajan jälkeen, jolloin voimaan astuu normaali luottokorko.

Kuka voi hakea luottokorttia?

Luottokorttien hakeminen tapahtuu täysin verkossa hakulomakkeella johon pääset klikkaamalla mitä tahansa yläpuolella esiteltyä luottokorttia. Ei kuitenkaan kannata hakea sellaista luottokorttia jota ei tarvitse.

Vertaakorkoja.fi vertaa myös luottokortit

Vertailustamme löydät myös Suomen suurimman luottokorttivertailun, jonka avulla saat selkeän näkymän eri rahoitusmahdollisuuksiin. Voit itse tutustua eri luottokortteihin ja valita niistä itsellesi mieleisimmän.

Kuka voi hakea luottokorttia?

Luottokortin hakemisen edellytykset on määritelty luotonantaja kohtaisesti, mutta pääsääntöisesti luottokortin hakijan tulee olla 18-vuotta täyttänyt, jolla on säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot.

Tarkemmat vaatimukset löydät vierailemalla suoraan luotonantajan sivuilla.

Koska luottokortti on käytössä?

Siitä hetkestä, kun olet lähettänyt luottokorttihakemuksen ja se on sinulle myönnetty kestää noin 2 – 3 pankkipäivää ennen kuin postiluukustasi kilahtaa haettu luottokortti. Kun luottokortti on taskussasi on se automaattisesti käytössäsi hakemuksen yhteydessä saamillasi tunnuksilla.

Jos luottokorttia tarvitaan heti, on parempi kääntyä joustoluottojen puoleen. Joustoluotot toimivat samalla periaatteella kuin luottokortit, eli luottorajalla. Joustoluotoissa ei kuitenkaan ole fyysistä korttia vaan nostot tehdään mobiilisovelluksella tai luotonantajan sivuilla.

Luottokortti on edullinen tapa rahoittaa arjen hankintoja

Jos verrataan perinteisiä  pikalainoja luottokortteihin huomataan heti, että kortit ovat kätevämpi ja edullisempi vaihtoehto rahoittaa nopeat tarpeet. Luottokorteissa on korotonta maksuaikaa, joka tarkoittaa että ehdit saamaan seuraavan palkan ennen kuin joudut maksamaan lainastasi senttiäkään.

Pikalainat ovat kuitenkin yhtä suosittuja sillä ne ovat rahoituksen muoto, jossa rahat maksetaan tilille heti lainahakemuksen jälkeen.

Luottokortti saattaa olla myös kallisvaihtoehto, jos ajatuksena on käyttää korttia koko luottorajan edestä. Suuremmissa lainatarpeissa kannattaa aina kääntyä siihen tarkoitettujen kulutusluottojen puoleen.

Luottokortti sopii erinomaisesti myös matkustamiseen

Monien luottokorttien käyttäjät ansaitsevat bonus-pisteitä joiden avulla saadaan rahanarvoisia etuja. Luottokortit sopivat erinomaisesti esimerkiksi matkustaville ihmisille. Samalla kun kerrytät bonuksia ostoksillasi saat tienattua seuraavaa lomamatkaa varten ilmaiset lennot.

Tutustu luottokortin myöntäjän verkkosivulla asioihin ja ostoksiin jotka kerryttävät bonuksiasi, jotta tiedät missä korttia kannattaa käyttää.

Ulkomailla luottokortin käyttö on tärkeää, siitä syystä että jos lompakkosi varastetaan tai sinut ryöstetään voit saada rahasi takaisin, koska ne eivät menneet pankkikortilta. Samalla vältät koko pankkitilisi tyhjentämiseltä kun vain luottorajasi on kyseessä.

Joustoluotto vai luottokortti - mitä eroa näillä on?

Joustoluotot ja luottokortit ovat ominaisuuksiltaan hyvin samanlaisia. Ainoa ero näiden kahden välillä on, että joustoluotoissa ei ole fyysistä maksukorttia vaan nostot tehdään sovelluksella tai luotonantajan verkkosivuilla.

Perinteiset joustoluotot kuitenkin ovat tyypillisesti kalliimpia ylläpitää kuin varsinaiset luottokortit.

Vakuudeton laina on koroiltaan parempi kuin luottokortti

Vakuudettomien lainojen hinnat ovat tällä hetkellä järkevämmällä tasolla kuin luottokorttien. Luottokorttien nimelliskorko on lähes poikkeuksetta noin 20%, kun taas halvimman vakuudettoman lainan voi saada alle 10% korolla.

Ennen, kuin päätät valita perinteisen luottokortin – kannattaa kilpailuttaa yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta palvelussamme. Näin varmistat, että et maksa liikaa lainastasi.

Vertaa korkoja, lainaa fiksummin

Artikkelit

Lyhennysvapaa

Lyhennysvapaa tarkoittaa luotonantajan myöntämää sovittua ajanjaksoa jonka aikana lainaa ei...

Lue lisää