Kilpailuta lainat maksutta

Ilmainen & Et sitoudu mihinkään
Saat lainapäätöksen heti

Tarvitsetko lainaa, mutta haluat olla varma ettet maksa liikaa lainastasi?

Me olemme auttaneet yli 100.000 suomalaista kilpailuttamaan parhaat lainat, voimme auttaa sinuakin.

Teemme yhteistyötä Suomen johtavien lainanvälittäjien kanssa. Toimittamalla hakemuksen meille tavoitat jopa yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä kertaa!

Saat vastauksen heti täytettyäsi ilmaisen hakemuksen. Katso minkälaisia lainoja sinulle tarjotaan! Ei sitoutumista.

  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
Maksuton palvelu
Lainasumma Laina-aika

Kuukausierä *

188€

Hyväksyn palvelun käyttöehdot ja tietosuojaselosteen.  • 70% saa meiltä tarjouksen
  • Tarkista oma korkotaso
Hakemuksen käsittelee yhteistyökumppanimme:
Rahoitu logo
Omalaina logo
Rahalaitos logo
Esimerkki lainasta: Luoton määrä 10.000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 5,94 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 5 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 11.541 €. Nimelliskorko min 4,5 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,5 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Täytä lainahakemus

Lainan hakeminen palvelumme avulla on maksutonta, vaivatonta ja nopeaa. Vertaile parhaat lainat aina 60 000 euroon asti.

Vertaile tarjouksia

Voit saada useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella. Ensimmäiset lainatarjoukset ovat edessäsi minuuteissa.

Valitse paras tarjous

Voit hyväksyä henkilökohtaisista lainatarjouksista minkä tahansa. Rahat maksetaan tilillesi parhaimmillaan vain minuuteissa.

Mitä lainojen kilpailuttaminen tarkoittaa?

Lainojen kilpailuttaminen on yleistynyt viimevuosina. Jatkuvasti lisääntyvä kuluttajien tietämys ja tuntemus omasta taloudesta on lisännyt heidän asemaansa myös lainamarkkinoilla.

Lainojen kilpailuttamisella tarkoitetaan laina hakemuksen lähettämistä lainan välittäjälle, joka toimittaa lainahakemuksesi eteenpäin yhteistyökumppaneillensa. Yhteistyökumppaneina toimivat vakavaraiset pankit ja rahoitusyhiöt jotka vastaavat lainahakemukseen omilla tarjouksillaan.

Lainan hakija saa siis yhdellä hakemuksella useita tarjouksia lainastansa useilta eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Näin lainojen vertaileminen on tehokasta ja helppoa.

Kuka voi kilpailuttaa lainansa?

Yleisesti lainojen ikäraja suomessa on 18 vuotta, mutta suurin osa lainanvälitystä tekevistä palveluista kuitenkin edellyttää hakijoilta 20 vuoden ikärajaa. 

Tämä johtuu siitä, että lainojen kilpailuttaminen on turhaa jos vain muutama pankki voi myöntää ehtojensa mukaisesti lainaa hakijoillensa. Yli 20 vuotiailla puolestaan on tarjolla runsaasti eri luotonantajia jotka ovat valmiita myöntämään lainoja.

Lainan saamisen edellytyksiin kuuluu, että henkilöillä on hyvin hoidetut raha-asiat eli toisin sanoen maksuhäiriöitä ei saa olla. Hakemukset tehdään täysin online-ympäristössä joten toimiva internet-yhteys on ehdoton.

Miten lainat kilpailutetaan?

Lainan kilpailuttaminen on yksinkertaista ja nopeaa. Täytä ja lähetä nopea hakemus palvelussamme ja saat nopeasti useita lainatarjouksia eteesi joista saat itse valita parhaimman.

Hakemuksessa kysytään:

  • Lainatiedot
  • Yhteystiedot
  • Asumismuoto ja menot
  • Aikaisemmat lainat
  • Työsuhde
 

Palvelun käyttäminen on maksutonta eikä sido ottamaan lainaa. Voit siis koska tahansa vain katsoa mihin hintaan juuri sinä saisit lainaa ja miltä luotonantajilta.

Huomioi myös, että Vertaakorkoja.fi ei toimi luotonantajana vaan toimittaa lainahakemukset eteenpäin. Lopullinen lainasopimus tehdään aina luotonantajan ja lainan hakijan välillä, Vertaakorkoja.fi ei ole osallisena sopimuksessa.

Mitä eroa on lainojen yhdistämisellä ja kilpailuttamisella?

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa useiden pienempien ja kalliimpien lainojen yhdistämistä yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Hyötyinä on helpottunut talouden hoito, kun usean laskun sijaan hallitaan vain yhtä laskua. Samalla pääset eroon ylimääräisistä kuluista joita saattaa kertyä avoimista osamaksuista, luottokorteista tai pienlainoista.

Lainojen kilpailuttamisella tarkoitetaan henkilökohtaisten lainatarjousten pyytämistä usealta pankilta yhdellä hakemuksella. Näin lainan hakija saa itse päättää ja vertailla minkä lainatarjouksen valitsee.

Lainojen kilpailuttaminen netissä on megatrendi

Yhä useampi lainan hakija valitsee yhden luotonantajan sijaan kilpailuttaa lainansa. Miksi? Koska lainojen kilpailuttaminen on todennäköisin tapa saada edullisin lainatarjous miltä tahansa pankilta. Usein tarjoukset voivat olla jopa edullisempia, mitä ne olisivat suoraan luotonantajalta haettuna. Tästä hyvä esimerkki on luottojen vertaaminen Sortterilla, jossa ensimmäisen lainakuukauden korot hyvitetään.

Suosiosta kertoo kilpailutuspalveluiden kasvaminen ja yleistyminen, kuten suurimmat lainanvälittäjät Omalaina.fi ja Zmarta osoittavat.

Paras lainan kilpailutus - Vertaakorkoja

Paras lainan kilpailutus on onnistunut prosessi, jossa voittavat sekä kuluttaja, että luotonantaja. Kilpailutuksessa kuluttaja saa eteensä kymmeniä henkilökohtaisesti räätälöityjä lainatarjouksia joiden joukosta hän voi valita itse parhaimman. Kilpailutuksen voi tehdä koska tahansa, eikä saadut lainatarjoukset sido ottamaan lainaa vastaan. Näin sopivaa lainatarjousta voi metsästää joka kuukausi, kunnes sopiva löytyy.

Uskomme olevamme verkon paras lainan kilpailutus palvelu

Vertaakorkoja on palvellut lainanhakijoita jo vuosia ja olemme saaneet runsaasti positiivisia kokemuksia, joita voit käydä lukemassa sivuiltamme.

Suomessa toimii useita lainan kilpailutusta tekeviä yrityksiä joilla on lähes samoja yhteistyökumppaneita. Olemme kuitenkin huomanneet, että osa näistä lainan kilpailuttajista pyytää tarjoukset vain niiltä pankeilta, jotka maksavat heille parhaat palkkiot. Me toimimme 100 prosenttia läpinäkyvästi jonka takia olemme aina lainanhakijan puolella.

Tavoitat siis yli 25 pankkia jättämällä maksuttoman hakemuksen palveluumme. Lainatarjousten joukosta saat itse valita parhaimman. Et voi vahingossa nostaa lainaa tilille, sillä lainan vastaanottaminen pitää vielä erikseen vahvistaa verkkopankkitunnuksilla. Voit halutessasi ennen kilpailuttamista tarkastella laina yhteistyökumppaneitamme sivuillamme.

Kilpailuta nykyiset lainat uudeksi yhdistelylainaksi

Onko sinulle kertynyt useampi lainoja, kulutusluottoja tai osamaksuja? Voit nimittäin hyötyä lainojen yhdistämisestä monella tapaa. Ensinnäkin, jos kuulut yläpuolella olevaan esimerkkiin, lyhennät useampaa velkaa eri paikkaan ja maksat aivan turhaa ylimääräisiä kustannuksia useammasta lainasta.

Lisäksi osamaksut ovat lähtökohtaisesti aina huomattavasti kalliimpia kuin tavalliset vakuudettomat lainat, sillä esimerkiksi osamaksujen ja luottokorttien korot ovat aina vähintään 20 prosentin luokkaa.

Aloita laskemalla nykyisten velkojesi määrä ja ota selvää, kuinka suuria lyhennyksiä tällä hetkellä teet ja mitä korkoja ja kuluja näistä maksat. Tämän jälkeen voit syöttää velkojen kokonaissumman laskuriin ja valita sopivan takaisinmaksuajan peilaten maltillisiin lyhennyksiin.

Nopeasti laina-aikaa muuttamalla saat selville minkälaista kuukausierää voit maksaa ja miltä lainan kokonaiskulut näyttävät. Suuntaa-antavan arvio perusteella voit jo suurin piirtein päätellä kuinka paljon tulet säästämään rahaa yhdistämällä lainat.

Voit jatkaa eteenpäin varsinaiseen hakemukseen, jonka täyttämällä saat ensimmäiset tarjoukset eteesi jo muutamassa minuutissa. Vertaile tarjouksia keskenään ja jos löydät sopivan ja edullisen lainan voit hyväksyä lainatarjouksen ja maksaa uudella edullisemmalla lainalla pois kaikki aikaisemmat lainasi. Nyt jatkossa lyhennät vain yhtä edullisempaa lainaa ja sinulle jää kuukausittain enemmän rahaa säästöön.

Kilpailuta vakuudeton laina

Vakuudettomien lainojen koroissa ja kuluissa voi olla merkittäviä eroja. Ero halvimman ja kalleimman lainan välillä voi korkoina mitattuna olla jopa yli 15 prosenttiyksikköä, joka vastaa tuhansien eurojen kokonaiskuluja jo keskisuurissa lainoissa.

Jos haet tai olet aikeissa hakea vakuudetonta lainaa netistä, kannattaa olemassa olevat vaihtoehdot aina ehdottomasti kilpailuttaa. Kilpailuttaminen on ainoa ja maksuton tapa, jolla varmistat ettet koskaan maksa lainastasi liikaa.

Itse asiassa tiesitkö, että voit jopa kilpailuttaa nykyiset lainasi uudestaan kuukausittain ja jos löydät edullisemman lainan voit nopeasti vaihtaa siihen ja hyötyä korkojen välisestä säästöstä.

Voit käyttää vakuudettomien lainojen kilpailuttamista myös maksuajan säätämiseen. Jos haluat, että sinulle jää enemmän rahaa kuukaudessa voit ottaa vaikka uuden lainan samalla korolla, mutta pidemmällä maksuajalla.

Vertaa korkoja, lainaa fiksummin

Artikkelit

Lyhennysvapaa

Lyhennysvapaa tarkoittaa luotonantajan myöntämää sovittua ajanjaksoa jonka aikana lainaa ei...

Lue lisää