Autolainalaskuri

Ilmainen & Et sitoudu mihinkään
Saat lainapäätöksen heti

Autolainalaskuri on tehokas työkalu. Selvitä nopeasti, kuinka paljon autolaina tulee maksamaan.

Kokeile laskuria rauhassa ja mikäli löydät sopivan rahoitustason, voit pyytää kilpailutuksen meiltä.

Etsimme sinulle edullisimman lainan laskuriin syöttämilläsi ehdoilla.

Saat vastauksen heti täytettyäsi ilmaisen hakemuksen. Katso minkälaisia lainoja sinulle tarjotaan! Ei sitoutumista.

  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
Maksuton palvelu
Lainasumma Laina-aika

Kuukausierä *

188€

Hyväksyn palvelun käyttöehdot ja tietosuojaselosteen.  • 70% saa meiltä tarjouksen
  • Tarkista oma korkotaso
Hakemuksen käsittelee yhteistyökumppanimme:
Rahoitu logo
Omalaina logo
Rahalaitos logo
Esimerkki lainasta: Luoton määrä 10.000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 5,94 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 5 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 11.541 €. Nimelliskorko min 4,5 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,5 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Näin autolainalaskuri toimii

Autorahoituslaskurin käyttäminen on nopeaa ja vaivatonta. Syötä laskuriin tarvitsemasi rahoituksen määrä ja toivomasi laina-aika. Lainalaskuri näyttää automaattisesti arvion lainan kuukausierästä.

  1. Säädä lainasumma ja laina-aika itsellesi sopivaksi. Sovita lyhennykset omaan talouteen sopivaksi.
  2. Toimita tiedot meille, niin kilpailutamme toivomasi lainan yli 30 pankilla ja rahoituslaitoksella.
  3. Voit saada useita autolainatarjouksia, joiden kesken saat itse päättää, hylkäätkö kaikki vai hyväksytkö jonkin autorahoitustarjouksista.

 

Muista, että laskurin antamat lukevat ova vain arvioita. Lainan lopulliset ehdot ja korko selviävät vasta, kun toimitat hakemuksen meille kilpailutettavaksi.

Miksi käyttää Vertaakorkoja autolainalaskuria?

Auton ostaminen vaatii usein tarkkaa suunnittelua, sillä autolaina pitää sovittaa nykyiseen talouteen sopivaksi. Lyhennykset eivät saa olla liian suuria. Vastaavasti myös liian pienet lyhennykset johtavat kalliimpaan lainaan, jos maksuaika venyy kohtuuttoman pitkäksi.

Autolainalaskurin hyvä puoli on se, että auton ostajat ovat fiksuja. He ovat usein selvittäneet etukäteen, mitä heidän tavoittelemansa auto maksaa ja kuinka paljon siitä voi tinkiä. Näin ollen laskuriin on helppo syöttää ennalta selvitetyt luvut ja optimoida maksuerät sen mukaan.

Vertaakorkoja palvelun avulla auton ostajat voivat säästää autorahoituksessaan jopa tuhansia euroja, kun lainat kilpailutetaan tehokkaasti kymmenien pankkien ja rahoituslaitosten kesken.

Ennen kuin päätät hylätä Vertaakorkoja autolainalaskurista saamasi tarjoukset – pyydä rahoitustarjous myös autoliikkeeltä niin voit verrata myös sitä saamiisi tarjouksiin. Poikkeuksena tietysti, jos ostat auton yksityiseltä henkilöltä, rajoittuu vertaileminen vain autorahoitusvertailun kautta saamiisi tarjouksiin.

Onko autolainalaskuri luotettava?

Eri rahoitusvaihtoehtojen vertaileminen on ainoa tapa säästää lainakuluissa.

Kaikki netissä olevat autolainalaskurit ovat vain suuntaa antavia, sillä todelliset lainakustannukset selviävät vasta siinä kohtaa, kun pyydät tarjoukset palvelumme kautta.

Näin luotonantajat tekevät sinulle henkilökohtaisen lainatarjouksen ja nämä henkilökohtaiset lainatarjoukset ovat niitä, joita voit vertailla keskenään.

Toimintaperiaate on siis sama kuin hakisit lainaa suoraan pankista. Ainoa ero on siinä, että saat eteesi yhden tarjouksen sijaan parhaimmillaan jopa kymmeniä tarjouksia.

Perinteisistä pankeista autolainalaskurit löytyvät Santanderilta, OP:lta, Nordealta, Danske Bankilta, S-pankilta, POP-pankilta, Lähitapiolasta sekä Aktialta.

Jos et halua syystä tai toisesta käyttää netistä löytyviä autolainalaskureita apunasi, voit tehdä laskelmat myös itse Excelissä.

Syötä Exceliin lainasumma, maksuaika, avaus- ja tilinhoitomaksut ja tutki eri korkoarvioiden perusteella, kuinka paljon lyhennät autolainaa kuukausittain ja kuinka paljon se tulee kokonaisuudessaan maksamaan.

Mitä tapahtuu toimitettuani hakemuksen laskurin jälkeen?

Siinä kohtaa, kun olet arvioinut tarvitsemasi rahoituksen määrää ja löytänyt mielestäsi optimaalisen maksuajan lainallesi – täytä puuttuva tiedot lomakkeeseen ja toimitamme hakemuksen kilpailutettavaksi heti.

Saat lainapäätöksen heti, jonka jälkeen tarjouksia alkaa saapua sitä mukaan, kun pankit ehtivät niihin vastaamaan.

Suosittelemme odottamaan, että kaikki autolainatarjoukset ovat saapuneet. Tämän jälkeen voit vertailla saamiasi tarjouksia keskenään ja valita parhaimman.

Lainasopimuksen tekeminen tapahtuu suoraan verkossa, jonka jälkeen rahat maksetaan tilillesi viipymättä.

Miten saan auton rahoituksella?

Autorahoitusta tarvittaessa kuluttajilla on useita vaihtoehtoja. Voit ottaa rahoituksen suoraan autoliikkeestä, pankista tai vertailla lainoja siihen erikoistuneessa palvelussa.

Vertaakorkoja tekee yhteistyötä Suomen johtavien lainanvälittäjien kanssa, joiden avulla saat tavoitettua yli 30 pankkia ja rahalaitosta vain yhdellä hakemuksella.

Muista, että autorahoitusta voi hakea sekä vakuuksilla, että ilman.

Tutustu vakuudettomaan autolainaan >

Usein kysytyt kysymykset autolainalaskurista

Mitä autorahoitus vaatii?

Autorahoituksen edellytykset ovat 18 vuoden ikä ja säännölliset tulot. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Miten käytän autolainalaskuria?

Autolainalaskurin käyttäminen on yksinkertaista. Aloita syöttämällä lainasumma ja maksuaika – tämän jälkeen voit kokeilla eri lainasummia tai lyhennysaikatauluja ja katsoa sopiiko rahoitus omaan taloudelliseen tilanteeseesi.

Onko autolaina kallis?

Autolaina voi olla edullinen tai kallis. Ainoa tapa selvittää, mikä pankki tai luotonantaja tarjoaa edullisimman rahoituksen on autolainan kilpailuttaminen. Voit tehdä kilpailutuksen suoraan laskurista, kun toimitat tarvittavat tiedot meille.

Pitääkö laskurin tiedot paikkansa?

Laskurin antamat esimerkit ovat vain suuntaa antavina, sillä lainan korko, kulut ja muut ehdot ovat henkilökohtaisia. Lopullinen autolainavertailu tehdään siis toimittamalla hakemus Vertaakorkoja palvelun kilpailutettavaksi.

Miten saan autolainan?

Voit hakea autolainaa osamaksuna suoraan autoliikkeestä, pankilta tai miltä tahansa yksityiseltä luotonantajalta. Lainojen kilpailuttamisesta voi kuitenkin olla merkittävästi apua, sillä samalla vaivalla tavoitat yli 30 pankkia ja luotonantajaa yhdellä kertaa.