Hae vakuudeton pikalaina yllättäviin menoihin

Ilmainen & Et sitoudu mihinkään
Saat lainapäätöksen heti

Pääsikö arki yllättämään, säästöjä ei ole ja rahoitusta tarvitaan nyt mahdollisimman nopeasti?

Vertaakorkoja on auttanut jo yli 100.000 suomalaista löytämään edullisimman pikalainan. Kilpailutamme hakemuksesi yli 30 pankilla ja rahoituslaitoksella.

Saat vastauksen heti täytettyäsi ilmaisen hakemuksen. Katso minkälaisia lainoja sinulle tarjotaan! Ei sitoutumista.

 • Ilmainen
 • Et sitoudu mihinkään
 • Saat lainapäätöksen heti
Maksuton palvelu
Lainasumma Laina-aika

Kuukausierä *

188€

Hyväksyn palvelun käyttöehdot ja tietosuojaselosteen. • 70% saa meiltä tarjouksen
 • Tarkista oma korkotaso
Hakemuksen käsittelee yhteistyökumppanimme:
Rahoitu logo
Omalaina logo
Rahalaitos logo
Esimerkki lainasta: Luoton määrä 10.000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 5,94 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 5 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 11.541 €. Nimelliskorko min 4,5 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,5 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Täytä lainahakemus

Lainan hakeminen palvelumme avulla on maksutonta, vaivatonta ja nopeaa. Vertaile parhaat lainat aina 60 000 euroon asti.

Vertaile pikalainoja

Voit saada useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella. Ensimmäiset lainatarjoukset ovat edessäsi minuuteissa.

Valitse paras pikalaina

Voit hyväksyä henkilökohtaisista lainatarjouksista minkä tahansa. Rahat maksetaan tilillesi parhaimmillaan vain minuuteissa.

Vertaakorkoja vertailee pikalainat nopeasti

Pikalaina on nimensä mukaisesti tarkoitettu akuutteihin rahoitustarpeisiin, kuten auton tai puhelimen korjaamiseen, lääkärikäyntiin tai vaikka kodinkoneen rikkoutumiseen.

Nopean lainahakemuksemme avulla voit löytää parhaan pikalainan. Saat vastauksen yhtä nopeasti usealta pankilta, kuin saisit yhdeltä. Samalla tiedät, ettet maksaa liikaa pikalainastasi.

Miksi kilpailuttaa pikalainat?

Ymmärrämme, että rahoituksen tarve on akuutti.

Kilpailuttaminen ei kuitenkaan vie yhtään sen enempää aikaa, sillä olemme tehneet prosesseistamme niin sujuvia, että voit saada pikalainaa vain muutaman minuutin kuluessa hakemuksen täyttämisestä.

Palvelumme kautta haettu pikalaina on vakuudeton kulutusluotto, eli siihen sovelletaan lähtökohtaisesti jo edullisempaa korkoa ja parempia lainavaihtoehtoja kuin pikavippiin.

Miten aloitan pikalainojen vertailun?

Vertaakorkoja on lainapalvelu, joka tekee yhteistyötä Suomen johtavien lainanvälittäjien kanssa. Näin pystymme yhdellä hakemuksella tavoittamaan jopa yli 30 pankkia ja luotonmyöntäjää.

Mikä parasta, palvelumme on asiakkaillemme täysin maksutonta – et maksa lainojen kilpailuttamisesta ja vertailemisesta yhtään mitään.

Toimi näin:

 1. Täytä ja lähetä lyhyt lainahakemus
 2. Saat lainapäätöksen heti
 3. Voit saada useita tarjouksia, joita voit vertailla keskenään ja valita parhaimman.

Kuinka nopeaa pikalainan kilpailuttaminen Vertaakorkoja palvelussa on?

Varsinaisen hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, jonka jälkeen voit saat ensimmäiset tarjoukset eteesi. Saat itse päättää minkä lainan valitset.

Pikalainan hakeminen palvelustamme on sinulle täysin maksutonta, eikä sido ottamaan lainaa vastaan. Voit hyväksyä tarjouksen vain, jos se on mielestäsi hyvä. Tämä tarkoittaa, että pikalainojen vertailu Vertaakorkoja palvelussa on riskitöntä ja turvallista.

Kuka voi hakea pikalainaa Vertaakorkoja palvelun avulla?

Voit hakea lainaa palvelustamme, mikäli täytät seuraavat kriteerit:

 • Olet vähintään 18-vuotias.
 • Tulosi ovat yli 7200 euroa vuodessa. (myös tuet, eläkkeet ja etuudet lasketaan)
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Näin haet pikalainaa

Syötä ensin lainahakemuksessa olevaan laskuriin tarvitsemasi pikalainan määrä ja haluamasi maksuaika. Sovita maksuaika siten, että esimerkki lyhennykset ovat järkeviä.

 • Täytä lainahakemukseen tarvittavat tiedot ja lähetä se meille
 • Vertaile saamaisi tarjouksia keskenään ja valitse niistä sinulle parhaiten sopiva
 • Siirry luotonantajan sivuille allekirjoittamaan lainasopimus
 • Se oli siinä. Saat rahat tilillesi jopa 15 minuutin kuluessa.
 

Jos sinulla on ongelmia lainahakemuksen täyttämisessä tai pikalainan hakemisessa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Onko pikalainoissa korkea korko?

Pikalainojen korot ovat aina suurin huolenaihe niitä tarvitseville.

Nykyään pikalainojen korot ovat melko alhaiset verrattuna takavuosiin, jolloin luotonantoa ei ollut viedä säädetty yhtä tarkasti eikä korkokatot olleet vielä paikoillaan. Voidaan sanoa, että pikalainat ovat edullisempia kuin osamaksut.

Halvin pikalaina löytyy vain tehokkaalla kilpailutuksella, sillä rahoituslaitokset ja pankit tekevät lainatarjoukset aina henkilökohtaisesti. Moni menee halpaan pikalainojen kohdalla, koska korko näyttää pieneltä, mutta lainasta peritäänkin muita palkkioita, jotka nostavat todellisen vuosikoron korkeaksi.

Vertaakorkoja palvelussa tätä hätää ei ole, sillä kaikki esitetyt lainatarjoukset ovat helpossa järjestyksessä ja kaikki lainaan liittyvät kulut on esitetty selkeästi.

Esimerkki pikalainan koroista

Otetaan esimerkiksi 2000 euron pikalainan kustannukset 1 vuoden takaisinmaksuajalla.

 • Lainan lyhennys kuukausittain: 88 euroa.
 • Lainaan liittyvät korkokulut: 112 euroa.
 • Lainan kokonaiskulut yhteensä: 2112 euroa.
 

Täytyy kuitenkin pitää mielessä, että lainoista annetut esimerkit ovat nimenomaisesti vain esimerkkikorkoja, jotka palvelusta on mahdollista saada. Lopulliset lainakustannukset selviävät vasta, kun annat pankkien tehdä sinulle räätälöidyn tarjouksen.

Maksetaanko pikalaina heti tilille?

Mitä järkeä on hakea pikalainaa, jo sitä ei makseta heti tilille?

Nimenomaan juuri pikalainojen etu on niiden nopeus. Rahat ovat yleensä käytössä jo 15 minuutin kuluessa hakemuksen täyttämisestä, riippuen tietysti koska päätät allekirjoittaa varsinaisen lainasopimuksen.

Huolimatta siitä, että lainalla on kiire – kilpailutus on erittäin tärkeää. Voit näppärästi samalla vaivalla säästää jopa satoja euroja myös näissä pienissä lainoissa, jos maltat vertailla tarjoukset ensin.

Joissakin tapauksissa voi olla, että pikalainan maksaminen siirtyy seuraavalle päivälle esimerkiksi, jos tietty kellonaika on ylittynyt tai on pyhäpäivä. Muita syitä voi olla esimerkiksi se, että luotonantajalla on käytössä eri pankki, vaikkakin tämä on erittäin harvinaista tänä päivänä.

Edullisempi korko pikalainalle, kun hakee yhdessä

Pikalainoja haetaan ylivoimaisesti eniten yksin, mutta yhdessä hakemalla myös pikalainoihin saa edullisemman koron. Pikalainoja voi käyttää myös matkusteluun tai muihin pieniin menoeriin esimerkiksi osamaksun korvikkeena.

Lainaa hakiessa kannattaa aina ottaa mukaan yhteishakija, jos se on mahdollista. Lainat, joissa vastuu on jaettu puoliksi voi monesti olla jopa puolet edullisempi korko ja paremmat lainaehdot. Näin on, koska pankkien ja luotonantajien riski pienenee huomattavasti.

Usein kysyttyjä kysymyksiä pikalainoista

Mistä voin hakea pikalainaa?

Voit hakea pikalainaa suoraan palvelustamme. Täytä sivun yläosassa oleva lomake ja aloita lainan hakeminen heti.

Kuinka paljon voin hakea pikalainaa?

Pikalainat ovat summiltaan yleensä varsin pieniä, mutta tarvittaessa voit hakea pikalainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia.

Voinko maksaa pikalainan kerralla takaisin?

Voit ja se on monesti myös järkevää. Jos et tarvitse enää pikalainaa, turha siitä on korkoja ja kuluja maksaa. Kaikki luotonantajat ottavat vastaan kertalainan lyhennyksen.

Mitkä ovat yleisimpiä summia pienille lainoille?

Kaikkein eniten haetaan pieniä lainoja, joiden suuruus on 2000 – 5000 euroa. Aikaisemmin nämä summat olivat 50, 100 tai 300 euroa.

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Saat rahat tilillesi vain minuuttien kuluessa siitä, kun olet valinnut mieleisesi luotonantajan ja allekirjoittanut lainasopimuksen. Tarkista vielä luotonantajakohtaiset ehdot, jos lainalla on erityisen kiire.

Vertaa korkoja, lainaa fiksummin

Artikkelit

Lyhennysvapaa

Lyhennysvapaa tarkoittaa luotonantajan myöntämää sovittua ajanjaksoa jonka aikana lainaa ei...

Lue lisää