Tutustu yhteistyökumppaneihimme

markus

Markus Siltala
Päivitetty 20.10.2021

Autamme sinua toimimaan fiksuna kuluttajana. Kilpailuta lainat, puhelinliittymät ja sähkösopimukset yhdessä osoitteessa. Etsimme sinulle parhaat tarjoukset ja räätälöidyt sopimukset jotka säästävät aikaasi ja rahaasi.

Tällä sivulla pääset tutustumaan tarkemmin yhteistyökumppaneihimme ja saat ensiluokkaisen silmäyksen laajaan kumppaniverkostoomme.

Luotonantajat

Lainan kilpailutuspalvelumme auttaa sinua hakemaan lainaa parhailla ehdoilla. Hakemuksesi kilpailutetaan yli 20 lainantarjoajan ja rahalaitoksen kesken. Luotonantajat jotka ovat mukana palvelussamme ovat vakavaraisia ja luotettavia toimijoita, jotka kuuluvat Finanssivalvonnan alaisuuteen.

Täytä lainahakemus tästä

Lainanvälittäjät

Liittymät

Liittymävertailu työkalun avulla selvität nopeasti ja vaivattomasti parhaimmat tarjoukset eri operaattoreilta. Voit asettaa omia ehtoja ja suodattaa hakutulokset parhaaksi katsomallasi tavalla.

Vertaile liittymät tästä

Sähköyhtiöt

Sähkön kilpailutus palvelumme auttaa löytämään parhaat määräaikaiset tai toistaiseksi voimassa olevat sähkösopimukset mihin tahansa asuntoon. Pystyt helposti kilpailuttamaan kaikki sähköyhtiöt yhdellä nopealla lomakkeella.

Kilpailuta sähkösopimus tästä

Haluatko liittyä kumppaniverkostoomme? Olemme avoinna kaikille yhteistyöehdotuksille. Lisäksi etsimme jatkuvasti uusia luotettavia yhteistyökumppaneita mukaan kasvavaan verkostoomme. Ota yhteyttä sähköpostilla Markukseen markus@vertaakorkoja.fi