Hae joustoluottoa

Ilmainen & Et sitoudu mihinkään
Saat lainapäätöksen heti

Oletko kiinnostunut jatkuvista lainoista?

Joustoluotot ovat erinomainen tapa kattaa pienet rahan tarpeet luottokortin tavoin. Riittää, että luottotilin avaa kerran ja jatkossa voi nostaa tilille rahaa aina tarpeen mukaan.

Me olemme auttaneet yli 100.000 suomalaista löytämään sopivan lainan.

Vertaakorkoja kilpailuttaa joustoluotot puolestasi nopeasti ja vaivattomasti.

Saat vastauksen heti täytettyäsi ilmaisen hakemuksen. Katso minkälaisia lainoja sinulle tarjotaan! Ei sitoutumista.

 • Ilmainen
 • Et sitoudu mihinkään
 • Saat lainapäätöksen heti
Maksuton palvelu
Lainasumma Laina-aika

Kuukausierä *

188€

Hyväksyn palvelun käyttöehdot ja tietosuojaselosteen. • 70% saa meiltä tarjouksen
 • Tarkista oma korkotaso
Hakemuksen käsittelee yhteistyökumppanimme:
Rahoitu logo
Omalaina logo
Rahalaitos logo
Esimerkki lainasta: Luoton määrä 10.000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 5,94 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 5 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 11.541 €. Nimelliskorko min 4,5 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,5 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Täytä lainahakemus

Lainan hakeminen palvelumme avulla on maksutonta, vaivatonta ja nopeaa. Vertaile parhaat lainat aina 60 000 euroon asti.

Vertaile joustoluottoja

Voit saada useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella. Ensimmäiset lainatarjoukset ovat edessäsi minuuteissa.

Valitse paras tarjous

Voit hyväksyä henkilökohtaisista lainatarjouksista minkä tahansa. Rahat maksetaan tilillesi parhaimmillaan vain minuuteissa.

Mikä on joustoluotto?

Pikavippien, joustoluottojen ja kulutusluottojen historia ei yllä kovin kauas, mutta lainaaminen ylettyy kauas historiaan 3000 vuoden päähän antiikin Roomaan saakka. Digitalisaation myötä lainaamisen muoto on muuttunut nopeammaksi ja helpommaksi, mutta onko edelleen perusperiaatteiltaan samankaltainen mitä tänä päivänä?

Tässä artikkelissa paneudumme tarkemmin yhteen lainatuotteeseen, joka on joustoluotto. Joustoluotolla tarkoitetaan jatkuvaa lainaa, joka soveltuu parhaiten pitkäkestoiseen käyttöön ja sitä voi nostaa joka kuukausi tililleen tarvittavan määrän.

Kulut ja korot määräytyvät nostetun lainasumman mukaan, näin vältyt nostamasta liikaa lainaa. Joustoluoton lainasumma vaihtelee tyypillisesti 1000 ja 10 000 euron väliltä, joistain palveluista voi saada jopa alle tuhannen euron joustoluoton.

Joustoluottoa voi siis nostaa tililleen tarvittavan määrän oman luottorajan puitteissa. Se on loistava tapa lainata juuri tarvitsemasi määrä nopeammallakin aikataululla. 

Tässä artikkelissa paneudumme tarkemmin siihen mikä on joustoluotto, mistä voi hakea halvimman joustoluoton, miten lainanhakuprosessi etenee ja kenelle joustoluottoa myönnetään. Jatka artikkelin lukemista, jos olet aikeissa hakea joustoluottoa.

Joustoluotto on vakuudeton jatkuva laina

Äskeisessä osiossa kävimme pintaraapaisuilta läpi joustoluottoa, nyt paneudumme siihen paremmin. Joustoluotto on vakuudeton netistä haettava laina, joka eroaa esimerkiksi kulutusluotosta siten, että lainasopimuksen kesto on pidempiaikaisempi.

Voit siis aina tarvittaessa nostaa joustoluottoa joka kuukausi tarvitsemasi summan ilman, että sinun tarvitsee solmia uutta lainasopimusta. Joustoluottoa hakiessasi sovit lainantarjoajan kanssa lainallesi luottorajan, jonka puitteissa voit nostoja tehdä.

Kun olet nostanut koko lainasumman luottorajaan asti, tulee sinun lyhentää luottoa, jonka jälkeen saat sen uudelleen käyttöösi.

Joustoluottojen takaisinmaksuaikataulu on usein joustava, mutta sitä tulee lyhentää vähintään luottosopimukseen merkityn vähimmäissumman verran. Jokaisella lainanmyöntäjällä on omat nostomäärät, mutta useimmissa palveluissa sitä ei ole rajoitettu.

Koko lainasummaa ei ole pakollista nostaa kerralla käyttöön eikä lainaa kannata nostaa tarvitsemaa summaa enempää. Miksi nostaisit rahaa tilillesi enemmän kuin tarvitset ja maksaisit turhaa korkoa sekä kuluja?

Joustoluotto kiteytettynä:

 • Saatavilla aina tarpeen tullen
 • Uudelleen käytettävissä
 • Korot ja kulut määräytyvät nostetun luoton mukaan

Näin löydät parhaan joustoluoton

Joustoluoton suosio on viimeisten vuosien aikana kasvanut ja useammilla kuluttajilla on siitä pelkästään hyvää sanottavaa.

Joustoluotto tarjoaa nopean ja helpon tavan nostaa rahaa tililleen yhden lainasopimuksen alla. Millä keinoin löytyy netin paras joustoluotto? Tähän kysymykseen saat tässä osiossa vastauksen.

Joustoluotto valitessasi kiinnitä ensimmäisenä huomiosi todelliseen vuosikorkoon, joka kertoo lainan lopullisen hinnan. Tämän lisäksi ota huomioon joustoluoton laina-aika, mahdolliset lyhennysvapaat kuukaudet ja tarkista myös veloitetaanko lainan ennenaikaisesta maksamisesta jokin erillinen palkkio.

Parhaimman joustoluoton löytyminen edellyttää lainojen kilpailuttamista. Vertaakorkoja tarjoaa kuluttajille maksuttoman joustoluottojen kilpailutuksen.

Kilpailutuksessa joustoluottoja tarjoavat palvelut laitetaan kilpailemaan asiakkuudestasi. Saat eteesi esihyväksyttyjä lainatarjouksia, joiden joukosta voit valita mielestäsi sopivimman vaihtoehdon. Näin olet saanut kymmeniä tarjouksia joiden joukosta on löytynyt seki yksi ja paras joustoluotto, joka on kustannuksiltaan edullinen ja muutoin helppokäyttöinen.

Tee vertailu ja löydä halvin joustoluotto

Halvinta joustoluottoa etsiessäsi suosittelemme käyttämään apunasi Vertaakorkoja.fi lainavertailua. Olipa etsinnässäsi halvin joustoluotto tai kulutusluotto vertailua ei kannata jättää tekemättä. Vertaakorkoja.fi lainavertailu auttaa sinua löytämään netin halvimmat lainat. Vaihtoehtoisesti voit myös jättää yhteistietosi sivustolle ja saada jopa yli 25 eri luotomyöntäjältä lainatarjoukset.

Joustoluottoa hakiessasi tärkein elementti, johon kannattaa kiinnittää huomio on todellinen vuosikorko. Ennen lainasopimuksen allekirjoittamista tutustu huolellisesti lainaehtoihin, jotta mikään asia ei tule myöhemmin yllätyksenä.

Ota vertailuun useampi lainantarjoaja, vertaa niiden välisiä hintoja sekä lainaehtoja ja varmistu että löydät markkinoiden halvimman joustoluoton. Vertaakorkoja.fi ei veloita ylimääräisiä kustannuksia lainavertailun tekemisestä.

Vertaakorkoja.fi suosituimpia joustoluotontarjoajia:

 • Komplett Bank : 1000 euroa joustavalla takaisinmaksuajalla
 • Saldo : 1000 euroa joustavalla takaisinmaksuajalla
 • Rahoitu.fi : Lainaa jopa 60 000 euroa. Laina-aika enintään 15 vuotta
 • Zmarta : Lainaa jopa 60 000 euroa. Laina-aika enintään 15 vuotta
 • Ferratum : Lainaa jopa 30 000 euroa. Laina-aika enintään 10 vuotta

Joustoluoton hyvät ja huonot puolet

Jokainen lainatuote pitää sisällään hyviä ja huonoja puolia, sama pätee myös joustoluotoissa. Seuraavaksi pääset näkemään meidän tärkeimpiä poimintojamme.

Vakuudeton joustoluotto – hyvät ja huonot puolet:

Plussat:

 • Voit tehdä useita nostoja saman lainasopimuksen alla
 • Lainaa voi nostaa aina tarpeen tullen
 •  Lainanhakuprosessi on nopea ja helppo
 •  Saatavilla joustava ja pidempi maksuaika
 • Paremmat ehdot kuin luottokortissa

 

Miinukset:

 • Hinnoittelu ja korko voi olla luottokorttia korkeampi
 • Pidempi maksuaika nostaa automaattisesti lainan kustannuksia
 • Laina on aina saatavilla, jonka seurauksena nostoja voi tehdä turhaan
 • Ehdot ja kustannukset vaihtelevat luotontarjoajien mukaisesti

Miten saada joustoluotto heti tilille?

Olemme listanneet sivustollemme netin parhaimmat ja suosituimmat joustoluotot, jota voit hakea halutessasi jo tänään. Useimmat Vertaakorkoja.fi palvelun listaamat lainavaihtoehdot tarjoavat mahdollisuuden saada rahat tilille heti tai samana päivän aikana.

Löytäessäsi halvimman ja parhaimman joustoluoton, täytä hakemus ja lähetä se eteenpäin arvioitavaksi. Allekirjoita hyväksytty lainapäätös ja voit parhaimmassa tapauksessa saada sen heti tilillesi. 

Jos tarvitse lainan nopealla aikataululla, suosittelemme palvelua valitessasi tarkistamaan millä aikataululla rahansiirrot tapahtuvat. Lopulliseen rahansiirron aikatauluun vaikuttaa oma pankkisi.

Joustoluoton hakuprosessi on paljon nopeampi ja helpompi mitä perinteisillä pankeilla. Tehtäväksesi jää täyttää nopea nettihakemus, jonka jälkeen saat lainapäätöksen tyypillisesti muutaman minuutin kuluessa. Täytä yhteystietosi Vertaakorkoja.fi palveluun ja saat vastauksen luotontarjoajilta 15 sekunnin kuluessa.

Palvelumme käyttäminen on maksutonta eikä vertailupalvelumme käyttäminen sitouta sinua mihinkään. Esittelemämme lainatuotteiden ikärajat vaihtelevat 18–24 vuoden väliltä.

Nopeuttaaksesi joustoluoton hakuprosessia ota valmiiksi seuraavat tiedot:

 • Henkilötietosi – Lainanhaku vaatii henkilöllisyyden todentamista
 • Suomalainen pankkitili – Lainanhakijalla tulee olla henkilökohtainen pankkitili
 • Tiedot tuloista – Luotonantajat saavat nykyään nämä tiedot suoraan valtion rekistereistä. Enää liitteitä ei tarvitse yleensä toimittaa.
 • Luottotietojen tarkistus – Jos et ole satavarma ovatko luottotietosi nuhteettomat, voit tarkistaa ne ennen lainanhakua.

Kokonaisuudessaan luoton hakeminen on helppo ja nopea prosessi, jonka voi tehdä netin välityksellä.

Huomioon otettavat asiat joustoluottoa hakiessa

Ennen joustoluoton hakemista suosittelemme ottamaan huomioon ainakin seuraavat mainitsemamme asiat.

Joustoluotto on samalla tavalla velka mitä kulutusluotto, pikavippi ja osamaksut. Velka tulee aina maksaa ajallaan takaisin, jotta vältytään ylimääräisiltä viivästysmaksuilta tai perintään menemiseltä.

Joustoluoton jättämättä maksamisesta seuraa ulosottoon joutuminen, josta kirjataan automaattisesti maksuhäiriömerkintä henkilön luottotietoihin. Luottotietojen menettämisen seurauksena lainansaanti hankaloituu.

Kun haet joustoluotto yhteishakijan kanssa, on sinulla suuremmat mahdollisuudet saada matalakorkoinen laina paremmilla ehdoilla.

Usein kysytyt kysymykset joustoluotosta

Onko joustoluotto kallis vaihtoehto?

Joustoluotto on paras vaihtoehto pitkäaikaisempaan lainantarpeeseen. Lainatuotteessa maksat vain käytetyn lainasumman mukaan korkoa ja kustannuksia. Joustoluotto on erinomainen vaihtoehto luottokortille.

Kuinka paljon joustoluotto voi hakea?

 Joustoluotot luokitellaan yleensä keskisuuriksi lainoiksi, joiden lainasummat vaihtelevat 1000 eurosta jopa 60 000 euroon asti.

Kuka voi hakea joustoluottoa?

Jokaisella palvelulla on käytössään yleiset lainehdot, jotka voivat vaihdella luotonantajakohtaisesti. Joustoluottoa hakiessa käyttäjän tulee olla vähintään täysi-ikäinen, jotkut luotonantajat voivat vaatia lainan saamiseksi jopa 19–20 vuoden ikää.

Jokaisella luotoantajalla on omat määritetyt lainaehdot, mutta Suomessa lainoja ei saa myöntää henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintöjä.

Jatkuva joustoluotto tuo helpotusta arkeen

Monet kuluttajat tuskastelevat kuukausi toisensa jälkeen tiukkaa kulubudjettiaan vaikka kaikki tarvittavat säästötoimenpiteet on jo tehty. Tästä syystä joustoluotot ovat tuoneet markkinoille kuluttajien toivomaan joustavuutta.

Joustoluottojen jatkuvuudella tarkoitetaan niiden luonteenomaisia piirteitä. Ne eivät ole pelkästään yksi könttäsummana tilille maksettava kertalaina, vaan luottotili, jolta asiakas voi aina tarvittaessa nostaa rahaa käyttöönsä.

Kuluttajan ei tarvitse murehtia suurista lyhennyksistä, sillä lyhennettäväksi tulee aina vain se osuus, jonka hän päättää nostaa käyttörahaksi omalle tilille. Luonnollisesti kulut ja korotkin maksetaan vain tästä nostetusta osuudesta.

Suomessa joustoluottoja tarjoavat luotonantajat myöntävät noin 2 – 5 tuhannen euron suuruisia luottotilejä riippuen luotonhakijan taustoista. Mitä korkeammat tulot hakijalla on, sitä suurempi luottotili asiakkaalle voidaan myöntää.

Edullinen joustoluotto voi olla ilmainen jopa 45 vuorokautta

Suomessa harvoin enää näkee ilmaisia tai “korottomia” lainoja, joita oli markkinoilla pilvin pimein vielä vuosikausia sitten. Tällä hetkellä markkinoilta löytyy ainakin kaksi luotonantajaa, jotka myöntävät kuluttajille luottoa korotonta maksuaikaa vastaan. Tavoitat nämä molemmat maksuttoman kilpailutuspalvelumme avulla.

Edullinen joustoluotto on siis ennen kaikkea joustava, sillä se tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden maksaa nostettu laina takaisin ennen kuin siitä aletaan periä ylimääräisiä kuluja. Totta kai vastapainoksi luottotilin avaamisen yhteydessä saatetaan periä kuluja.

Huonona puolena näissä lainoissa on niiden vaikea saatavuus. Niitä ei myönnetä kovin helposti, sillä ne edellyttävät melko korkeita säännöllisiä tuloja. Jos et ole varma riittääkö oma tulotasosi näiden joustolainojen saamiseksi, voit ottaa hakemukseen mukaan rinnakkaishakijan, joka pienentää luotonantajan riskiä ja helpottaa lainan saamista.

Voin melkein varmaksi todeta, että hakemalla yhteislainaa todennäköisyytesi saada tällainen joustoluotto käyttöösi on korkea.

Varma joustoluotto ei ole itsestäänselvyys

Tästä artikkelista on varmasti tullut ilmi, että etenkin joustoluottojen tai muiden luottotilien kohdalla luotonantajan ovat erityisen tarkkoja siitä kenelle he ovat valmiita tilin avaamaan. Tämä johtuu luonnollisesti tilien jatkuvasta luonteesta ja tuotteiden joustavuudesta maksuaikataulun suhteen.

Varmaa joustoluottoa ei ole olemassakaan, jokainen luotonantaja tekee oman arvionsa ja sen perusteella päättää avataanko tili vai ei. Jos haluat varmistaa, että mahdollisuutesi saada joustoluottoa on mahdollisimman korkea – suosittelen sinua kokeilemaan maksutonta kilpailutuspalveluamme, jonka avulla tavoitat kymmeniä pankkeja ja rahalaitoksia yhdellä hakemuksella.

Voi olla, että siitä huolimatta sinulle ei voida myöntää luottotiliä. Rahan tarpeen ollessa kova, kannattaa tässä tapauksessa kääntyä pikavippien puoleen, joita myönnetään huomattavasti löyhemmin perustein ja pienemmillä tulovaatimuksilla.

Vertaa korkoja, lainaa fiksummin

Artikkelit

Lyhennysvapaa

Lyhennysvapaa tarkoittaa luotonantajan myöntämää sovittua ajanjaksoa jonka aikana lainaa ei...

Lue lisää