Joustoluotto vertailu - vertaa ja nosta rahat heti tilille

Joustoluotot ovat tämänpäivän suosituin lainatuote, olivat jo ennen lakimuutosta. Joustoluoton ideana on avata luottotili, jonka puitteissa voi koska tahansa nostaa rahaa käyttöönsä. Listasimme kaikki parhaat joustoluotot joita voit hakea yhdellä klikkauksella. Joustoluotto on ehdottoman hyvä tapa luoda taloudellista turvaa, jos tarvitse muutaman satasen voit helposti kirjautua luottotilillesi ja siirtää rahaa käyttöösi.

Lainatarjous 1 minuutissa!
*Kyllä kiitos, Vertaakorkoja.fi saa lähettää minulle tarjouksia ja tietoa lainoista sähköpostilla.


Maksutonta. Kaikille. Nyt ja aina.

+
Pankkia
+
Lainavaihtoehtoa
0
Lainapäätös (min)
0
Turhia liitteitä

Mikä on joustoluotto?

Joustoluotto on laina, joka toimii luottokortin tavoin. Asiakas saa luottohakemuksen jälkeen omat luottotili-tunnukset johon on liitetty tietty luottoraja. Tämän luottorajan sallimissa rajoissa voi tehdä loputtoman määrän nostoja aina tarvittaessa.

Joustoluotto-termillä viitataan joustoluoton luonteeseen. Joustavaa lainaa, eli maksuaikataulun saat itse päättää kunhan pidät huolen, että suoritat vaaditut minimilyhennykset käytöstä olevasta lainasta.

Mihin tarkoitukseen joustoluotto sopii?

Alunperin joustava laina on luotu kuluttajia varten, koska heidän tarpeensa eroavat muista. Joustoluotto-tuotteiden asiakkaat tarvitsevat usein jatkuvaa rahoitusta tai hätäkassan, josta voi ottaa rahaa käyttöönsä aina kun tarvitsee.

Joustoluotolla on kuitenkin hintansa, sillä vaikka luottotilin ylläpitäminen on maksutonta ilman nostoja saattaa luotonantaja periä nostokuluja tai tilinhoitopalkkioita pienistäkin nostetuista summista.

Tarkista luotonantaja kohtaiset ehdot vielä ennen luottosopimuksen allekirjoittamista varmistuaksesi lainan todellisista kuluista.

Kuka voi hakea joustoluottoa?

Lainaamisen perusvaatimukset ovat voimassa kaikille lainatuotteille. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias jotta voit hakea itsellesi joustoluottoa. Suurin osa luotonantajista edellyttää kuitenkin vähintään 19 – 20 vuoden ikää, joten vaihtoehtoja ei ole montaa.

Jokainen luotonantajat määrittelee itse lainansa ehdot, Suomessa lainoja ei saa myöntää henkilöille joilla on maksuhäiriömerkintä.

Miten haen joustoluottoa?

Joustoluoton hakeminen tapahtuu luotonantajan sivuilla samalla tavoin kuin minkä tahansa lainan. Lainahakemuksen lähetettyäsi saat tunnukset oma-tilillesi josta voit tehdä tarvittavia nostoja. Omatililtä löydät myös luottorajasi ja kertyneet maksut, lisäksi voit pyytää maksuvapaita kuukausia tai maksaa lainaa nopeammin takaisin.

On huomioitavaa, että ensimmäinen nosto joustoluotoissa voidaan maksaa vain 07:00 – 23:00 välisenä aikana. Tämän jälkeen nostoja voi tehdä myös tuon kellonajan ulkopuolella, jopa yö-aikaan.

Miten löydän parhaan joustoluoton?

Parhaimman joustoluoton voi itselleen löytää vain vertailemalla. Vertaakorkoja.fi varmistaa, että juuri sinä tiedät mikä luotonantajat tarjoaa lainaa milläkin korolla. Näin olet selvillä jo ennen lainan hakemista mitä lainan kustannukset suurinpiirtein tulevat olemaan.

Joustoluottojen hintaa on erittäin vaikeaa arvioida sen luonteen takia. Koska joustoluottojen maksuajat saattavat venyä on pysyttävä tarkkana lainan todellisista kuluista. Kannattaa siis aina silloin tällöin kirjautua luotonantajan omille sivuille ja katsoa ajankohtainen saldo.

Onko joustoluotto sama kuin luottokortti?

Joustoluotto on lähes sama asia kuin luottokortti, paitsi joustoluotto toimii verkossa tai sovelluksessa eikä siinä anneta fyysistä luottokorttia.

  • Joustoluotto-tililtä nostetaan rahaa omalle tilille aina sen verran kuin tarvitsee.
  • Luottokortilla voidaan suoraan maksaa ostoksia ilman kirjautumista mihinkään.