Autoluotto

Lainapalvelun yleistiedot:
Lainamäärä: 100 - 60.000€
Maksuaika: 12 - 180 kuukautta
Korko: 4,19 - 20 %
Ikäraja: 18 vuotta
Maksutavat: Tilisiirto, Omat sivut
Käytössä: Heti
Maksuhäiriöt: Ei sallittu
Hakemus pankkitunnuksilla: Kyllä
Vaatii säännölliset tulot: Ei
 • 30+ yhteistyöpankkia ja rahalaitosta
 • Alhaiset lainavaatimukset
 • Halvin tapa rahoittaa auto

Tiedot ja voimassa olevat ehdot tarkistettiin 31.8.2021. Tobias Tobias Larsson vahvistaa säännöllisesti kaikki palvelussa ilmoitetut tiedot.

Mitä Autoluotto maksaa?

Testasimme hakea autolainaa Autoluotto.fi palvelusta nähdäksemme, mitä palvelun kautta haettu laina oikeasti maksaa.

Haimme 10 000 euroa lainaa 5 vuoden takaisinmaksuajalla. Saimme kahdeksan lainatarjousta eri pankeilta, joiden keskimääräinen korko oli 6,47 prosenttia. Halvin lainatarjous oli täysin identtinen palvelussa annetun lainaesimerkin kanssa.

Edullisin laina (lopputulos)

 • Lainan kokonaiskustannus 11 623 €
 • Todellinen vuosikorko 6,26 %
 • Avausmaksu 0 €
 • Tilinhoitomaksu 5 €
 • Kuukausittainen hinta / lyhennys 193,71 €
 

Autoluoton sivuilta poimittu lainaesimerkki:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ – 60000€.

Arvostelut yrityksestä Autoluotto:

Plussat ja miinukset:

 • Parhaat lainatarjoukset
 • Alhainen korko
 • Pitkä maksuaika
 • Tilillä jopa 10 minuutissa
 • Asiakaspalvelu vain sähköpostilla

Autoluotto palvelu kilpailuttaa autolainat puolestasi. vertaile jopa yli 25 pankin rahoitusvaihtoehtoja. Rahat tilille nopeasti jopa 10 minuutissa!

Autoluotto Yritysenä

Autoluotto.fi lainapalvelun tarjoaa LVS Brokers Oy, joka tarjoaa myös muita rahoitusalalle erikoistuneita lainapalveluitaan kuluttajille. Yritys tunnetaan parhaiten lippulaivatuotteestaan nimeltä Omalaina, joka on yksi Suomen suosituimmista ja suurimmista lainanvälittäjistä.

Autoluotto.fi lainatuotteet:

Autoluotto lainapalvelusta voi hakea lainaa 100 – 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Lainalle on mahdollista saada jopa 1 – 15 vuotta takaisinmaksuaikaa.

Autoluotto on erinomainen autolainojen kilpailutus palvelu

Auton olipa se sitten uusi tai vanha, rahoitus aina puhuttaa. Tämä johtuu siitä, että osa saattaa joutua maksamaan autolainastaan jopa auton hinnan verran kuluja, joka tuplaa auton ostohinnan. 

Tämän takia Autoluotto.fi palvelu on erinomainen tapa kilpailuttaa myös autolainat muutamassa minuutissa, täysin maksuttomasti verkossa. Palvelun käyttäminen ei myöskään sido ottamaan lainaa.

Yksinkertainen, mutta tehokas

Lainojen kilpailuttaminen on erittäin yksinkertaista. Lähetät yhden hakemuksen kilpailutuspalvelulle, joka toimittaa hakemuksesi eteenpäin yhteistyökumppaneilleen.

Näin saat yhdellä hakemuksella tarjoukset kaikista yhteistyöpankeista heti. Rahat saat tilillesi muutamissa minuuteissa allekirjoitettuasi lainasopimuksen.

Onko lainalla kiire?

Kun sopiva auto on kiikarissa ja sormet jo syyhyää, pelätään usein, että toinen ostajaehdokas löytää paikalle rahapussin kera.

Sinulla ei ole hätää, sillä vakuudettomat autolainat ovat nopein tapa saada rahoitusta suoraan tilillesi. Lainatarjousten pyytämisen jälkeen, sinun tarvitsee vain valita sopiva lainatarjous ja allekirjoittaa lainasopimus jonka jälkeen rahat maksetaan tilillesi, usein jo samana päivänä.

Vakuudeton autolaina on parempi kuin osamaksu

Monet auton ostajat eivät tiedä, että monesti autoliikkeistä saadut rahoitustarjoukset ovat reilusti kalliimpi kuin vakuudettomat autolainat. Sama pätee myös erinäisiin osamaksu- ja leasingsopimuksiin.

Aina kannattaa kilpailuttaa lainat, riippumatta siitä mitä rahalla aiotaan tehdä.

Autolainat ovat hyvä esimerkki siitä miten voit koska tahansa katsoa kilpailutuspalvelun avulla, mihin hintaan saisit lainaa.

Autoluotto.fi palvelussa on mukana niin perinteisiä, kuin digitaalisiakin pankkeja yli toistakymmentä.

Osamaksu ja leasing vs vakuudeton autolaina

Osamaksujen ja leasing sopimusten kustannuksia ja korkoja ei säädetä yhtä tiukasti laissa, kuin esimerkiksi kulutusluottoja.

Vakuudettomille autolainoille on asetettu korkokatto, jota yksikään vakuudeton autoluotto ei saa ylittää. Tekemäni testin mukaan, saisin Autoluotolta lainan jopa kolme kertaa edullisemmin kuin mistään muualta.

Palvelun esittely ja omia kokemuksia julkaistiin ensimmäisen kerran 16.10.2019 ja päivitettiin viimeksi 31.8.2021. Tobias Tobias Larsson 

Yrityksen yhteystiedot
Verkkosivut: www.autoluotto.fi
Yritys: LVS Brokers Oy
Y-tunnus: 2521965-8
Osoite: Fredrikinkatu 34 B
Postinumero: 00101 Helsinki
Puhelinnumero: Ei tiedossa
Sähköposti: asiakaspalvelu@autoluotto.fi
Asiakaspalvelun aukioloajat
Maanantai: 0 - 24
Tiistai: 0 - 24
Keskiviikko: 0 - 24
Torstai: 0 - 24
Perjantai: 0 - 24
Lauantai: 0 - 24
Sunnuntai: 0 - 24
Muut lainat
Ferratum 0 - 19,9 %
Rahapalvelu 0 - 19,9 %
Credit24 0 - 19,9 %
Blue Finance 0 - 19,9 %
Bondora 8,9 %
Ostosraha 19,9 %
Credigo 19,9 %
Limiitti 19,9 %
Saldo 19,9 %
Easycredit 20 %
Ege 20 %