Omalaina

Lainapalvelun yleistiedot:
Lainamäärä: 100 - 60.000€
Maksuaika: 12 - 180 kuukautta
Korko: 4,19 - 20 %
Ikäraja: 18 vuotta
Maksutavat: Tilisiirto, Omat sivut
Käytössä: Heti
Maksuhäiriöt: Ei sallittu
Hakemus pankkitunnuksilla: Kyllä
Vaatii säännölliset tulot: Ei
 • 30 yhteistyöpankkia ja rahalaitosta
 • Lainapäätös heti
 • Useita lainatarjouksia

Tiedot ja voimassa olevat ehdot tarkistettiin 31.8.2021. Tobias Tobias Larsson vahvistaa säännöllisesti kaikki palvelussa ilmoitetut tiedot.

Mitä Omalaina maksaa?

Testasimme hakea lainaa Omalaina.fi palvelusta nähdäksemme, mitä palvelun kautta haettu laina oikeasti maksaa.

Haimme 10 000 euroa lainaa 5 vuoden takaisinmaksuajalla. Saimme neljä lainatarjousta eri pankeilta, joiden keskimääräinen korko oli 5,0 prosenttia.

Edullisin laina (lopputulos)

 • Lainan kokonaiskustannus  11 623 €
 • Todellinen vuosikorko 6,26 %
 • Avausmaksu 0 €
 • Tilinhoitomaksu 5 €
 • Kuukausittainen hinta / lyhennys 193,71 €
 

Omalaina sivuilta poimittu lainaesimerkki:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. 

Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ – 60000€. Aikavälillä 1.1.-30.9.2021 tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 10.00%.

Arvostelut yrityksestä Omalaina:

5
5,0 rating
5 tähteä 5 tähdestä (perustuu 1 arvosteluun)
Erinomainen100%
Erittäin hyvä0%
Keskiverto0%
Huono0%
Erittäin huono0%
5,0 rating
21.2.2020

Omalaina on todella hyvä lainapalvelu. Säästin 2000 euroa hetkessä kun korkolaki muuttui!

Mirva

Plussat ja miinukset:

 • 100% suomalaista palvelua
 • Alhainen korko, jopa 4,19%
 • Tilillä heti sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen
 • Asiakaspalvelu vain sähköpostilla

Omalaina lainapalvelu sopii kaikkiin lainatarpeisiin. Yhdellä hakemuksella kilpailutat yli 30 pankkia ja luotonantajaa. Laina maksetaan tilille heti kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen.

Omalaina yrityksenä

Omalaina.fi lainapalvelun omistaa LVS Brokers Oy, joka on toiminut alalla jo pidempään. 

Mainoksistakin tuttu Omalaina palvelu varmistaa, että löydät juuri sinulle sopivimman lainan.

Omalaina lainatuotteet:

Omalaina palvelusta voit hakea lainaa 100 – 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Kenelle OmaLaina voi myöntää lainaa?

Omalaina ei itse ole lainan myöntäjä vaan toimii välikätenä sinun ja rahoitusyhtiöiden välillä. Omalaina pelkästään kilpailuttaa lainahakemuksesi toimittamalla sen eteenpäin yli 30 yhteistyökumppanilleen, jotka antavat oman tarjouksen lainastasi.

Palvelu on kasvattanut suosiotaan koska se on ilmainen ja säästää aikaa. Muutoin lainanhakija joutuisi täyttämään ja lähettämään lainahakemuksen kymmenissä eri palveluissa jotta saisi itse vertailtua lainojen korkotasoja. Lisäksi edellämainitut yhteistyökumppanit koostuvat vakavaraisista rahoitusyhtiöistä ja mukana on myös digitaalisten pankkien lisäksi myös perinteisiä pankkeja kuten Nordea ja POP Pankki.

Koska lainaehdot vaihtelevat luotonantajakohtaisesti saattavat lainavaatimukset vaihdella merkittävästi. Pääsääntöisesti lainanhakijan tulee kuitenkin olla 18-vuotta täyttänyt.

Kun lainahakemus on lähetetty saat tunnukset OmaTili-palveluun josta pääset tarkastelemaan saamiasi lainatarjouksia reaaliajassa. Voit myös halutessasi siirtyä viimeistelemään valitsemasi lainatarjouksen muutamassa minuutissa, jonka jälkeen laina maksetaan tilillesi jopa vartissa.

Miten lainapalvelun käyttö voi olla ilmaista?

Omalainan palkkiot muodostuvat välitetyistä lainahakemuksista joille voidaan myöntää lainaa. Palkkion maksavat yhteistyökumppaneina toimivat rahoitusyhtiöt. Lainan ehtoihin tai hintaan ei vaikuta se, että laina on haettu Omalainan kautta.

Omalainan ainoa tarkoitus on auttaa sinua löytämään juuri edullisin laina, joka onnistuu parhaiten tarkastelemalla saamiasi henkilökohtaisia lainatarjouksia joiden korot saattavat vaihdella jopa yli 10%.

Koska kilpailuttaminen tuo aina säästöä on lainojen kilpailuttaminen myös ehdottoman järkevää ellei välttämätöntä jos halutaan löytää edullisin laina. Rahoitusyhtiöt eivät tykkää kilpailuttamisesta, koska heille olisi tietenkin kannatavampaa jos asiakas päätyisi suoraan hakemaan lainaa vain heiltä.

Mitä tietoja Omalainan hakulomakkeessa kysytään?

Hakulomakkeessa kysytään kaikki tarvittavat tiedot, joiden perusteella luotonantajat voivat tehdä oman tarjouksensa. Hakemuksen kysymykset ovat seuraavanlaisia:

 • Perustiedot
 • Lainatiedot
 • Työ- tai eläketulot
 • Asumismuoto
 • Aikaisemmat velat

Koska lomakkeessa kysytään tarkasti tietoja on lainan saaminen merkittävästi todennäköisempää kun lyhyemmillä lainahakemuksella. Kysymysten määräst huolimatta, Omalainan hakemuksen täyttäminen on tehty asiakasystävälliseksi ja täyttäminen kestääkin vain muutaman minuutin.

Kaikki palvelun kautta antamasi tiedot ovat täysin turvassa. Tiedot siirretään eteenpäin salatussa ympäristössä.

Mikä tekee lainojen kilpailuttamisesta niin suosittua?

Lainojen kilpailuttamisen suosion takana on perinteinen halu säästää. Halu vaikuttaa asioihin joihin itse voi vaikuttaa ja lainasopimuksen tekeminen on yksi niistä. Kun lainoja vertaillaan tarkasti ennen sopimuksen allekirjoittamista voidaan tehdä jopa tuhansien eurojen säästöjä vain muutaman minuutin vaivalla, joka on kaiken lisäksi ilmaista.

Koska mukana on nykyään myös yksityisten rahoitusyhtiöiden lisäksi myös perinteisiä pankkeja on kilpailuttaminen erittäin tehokas tapa saada katsaus Suomen lainamarkkinoihin.

Omalaina löydä juuri itsellesi sopiva laina

Omalaina on suuri 100% suomalainen lainojen kilpailuttamista tarjoava lainapalvelu. He etsivät puolestasi sinulle parhaiten sopivan lainan kilpailuttamalla lainahakemuksesi yli 30 pankissa ja rahoituslaitoksessa. 

Tarjoukset ovat usein parempia kuin tapauksissa joissa haet lainaa suoraan luotonantajalta. Palvelun käyttäminen on maksutonta eikä sido ottamaan lainaa.

Onko Omalainan kautta lainojen yhdistäminen järkevää?

Lainojen yhdistäminen on aina järkevää jos sillä saadaan helpotettua omaa taloutta ja kevennettyä korkotaakkaa.

Itse asiassa yhdistelylaina on niin tehokas ratkaisu, että puolet kuluttajista joilla on avoimia luottokortti, osamaksu tai pienlaina velkoja valitsevat lainojen yhdistämisen.

On merkittävästi helpompaa maksaa takaisin yhtä lainaa, joka on edullisempi kuin aikaisemmat laina yhteensä. Ilmiö korostui etenkin kun lakimuutos astui voimaan vuonna 2019, jolloin silloinen korkokatto 50 prosentista tiputettiin 20 prosenttiin.

Aikaisempia kalliimpia vanhan lain mukaisia lainoja vaihdettiin edullisempiin uuden korkokattolain mukaisiin lainoihin. Kuluttajat saattoivat säästää jopa 30 prosenttia lainakustannuksissaan muutamassa minuutissa.

Lainojen kilpailuttaminen on trendi

Lainojen kilpailutus kasvattaa suosiotaan vuosivuodelta. Yhä useampi lainanhakija valitsee kilpailuttaa lainat, mieluimmin kuin hakee tarjoukset itse suoraan luotonantajalta. 

Tämä toisaalta kertoo myös siitä, että luotonhakijat todella luottavat kilpailutuspalveluiden voimaan.

Palvelun esittely ja omia kokemuksia julkaistiin ensimmäisen kerran 21.02.2020 ja päivitettiin viimeksi 31.8.2021. Tobias Tobias Larsson 

Yrityksen yhteystiedot
Verkkosivut: www.omalaina.fi
Yritys: LVS Brokers Oy
Y-tunnus: 2521965-8
Osoite: PL 644
Postinumero: 00101 Helsinki
Puhelinnumero: Ei tiedossa
Sähköposti: asiakaspalvelu@omalaina.fi
Asiakaspalvelun aukioloajat
Maanantai: 0 - 24
Tiistai: 0 - 24
Keskiviikko: 0 - 24
Torstai: 0 - 24
Perjantai: 0 - 24
Lauantai: 0 - 24
Sunnuntai: 0 - 24
Muut lainat
Ferratum 0 - 19,9 %
Rahapalvelu 0 - 19,9 %
Credit24 0 - 19,9 %
Blue Finance 0 - 19,9 %
Bondora 8,9 %
Ostosraha 19,9 %
Credigo 19,9 %
Limiitti 19,9 %
Saldo 19,9 %
Easycredit 20 %
Ege 20 %