Lainatarjous 1 minuutissa!
*Kyllä kiitos, Vertaakorkoja.fi saa lähettää minulle tarjouksia ja tietoa lainoista sähköpostilla.


Maksutonta. Kaikille. Nyt ja aina.

 • Luotettava & Turvallinen
+
Pankkia
+
Lainavaihtoehtoa
0
Lainapäätös (min)
0
Turhia liitteitä

Valitse lainasumma & maksuaika

Valitse oman lainatarpeesi mukaan kilpailutettava laina.

Täytä ja lähetä hakemus

Täytä lyhyt ja nopea hakemus, saat alustavat tarjoukset heti.

Valitse omasi

Valitse kymmenien henkilökohtaisten lainatarjousten joukosta mieleisesi.

Esimerkkejä lainoista

 • Lainantarve 2000€
 • Maksuaika 12 kuukautta
 • Alin korko: 10 %
 • Korkein korko: 18%
 • Lainantarve 10000€
 • Maksuaika 120 kuukautta
 • Alin korko: 12 %
 • Korkein korko: 20%
 • Lainantarve 5000€
 • Maksuaika 60 kuukautta
 • Alin korko: 8 %
 • Korkein korko: 14%

Liitty tuhansien tyytyväisten asiakkaiden joukkoon!

Hyvä ja selkeä palvelu! Helppokäyttöiset sivut.

Maikki

Kiitos hyvästä asiakaspalvelusta, löysin sopivan lainan nopeasti.

Tiina

Vertaakorkoja.fi on nykyään se palvelu johon turvaudun kun tarvitsen edullista lainaa!

Pauli

Palvelu toimi kuten osasin odottaa. Sopiva laina samana päivänä!

Satu

Maailman paras asiakaspalvelu! Ystävällinen palvelu ja nopea ratkaisu ongelmaan.

Elias

Erinomainen palvelu vaikka en valitettavasti saanutkaan lainaa..

Eero

Usein kysyttyä


Tutustu palvelustamme usein kysyttyihin kysymyksiin. Mikäli jokin muu asia askarruttaa sinua, ole meihin suoraan yhteydessä ja autamme parhaamme mukaan.

Mihin sitoudun tässä vaiheessa?

Tekemällä lainahakemuksen Vertaakorkoja.fi:ssä et sitoudu vielä lainan ottamiseen. Etsimme sinulle parhaat lainantarjoajat maksutta. Voit olla ottamatta lainaa ollenkaan, jos niin haluat.

Milloin saan lainan tililleni?

Kun olet hyväksynyt lainatarjouksen saat parhaimmillaan rahat tilille saman päivän aikana. Riippuen pankista tai rahoitusyhtiöstä, rahojen saaminen pankkitilille voi kestää päivästä muutamaan päivään. Joissakin tapauksissa sinulta voidaan pyytää lisätietoja (esim. Palkka- tai eläkekuitit). Nämä on kuitenkin helppo toimittaa sähköisesti.

Mitkä pankit tarjoavat lainaa Vertaakorkoja.fi:ssä?

Palvelussamme on vain luotettavia ja vakavaraisia pankkeja ja rahoitusyhtiöitä. Nämä palveluntarjoajat ovat hyvämaineisia Suomen ja Pohjoismaiden finanssivalvonnan alaisia yrityksiä.

Tarvitsenko takaajia tai vakuuksia lainaa varten?

Et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Kaikki palvelussamme olevat pankit ja rahoitusyhtiöt tarjoavat vakuudettomia lainoja.

Lainasanastoa:

Tiedä ainakin nämä termit ennen kuin haet lainaa.

Pikavippi

Pikavippi on hyvä vaihtoehto kun tarvitaan pientä lainaa nopeasti. Pikavippi on lyhytaikaiseen rahoitukseen tarkoitettu kulutusluotto, joka tarkoittaa että lainan takaisinmaksuaika on lyhyt, tyypillisesti noin 3 kuukautta. Pikavipin suuruudet vaihtelevat aina 50 eurosta jopa 5000 euroon asti. Koska pikavipit ovat suuruudeltaan pienempiä eivät ne yleensä vaadi tarkempia todisteita maksukyvystä vaan riittää kun täytät lainahakemuksen. Lainan hakeminen on nopeaa ja helppoa suoraan netistä, lainapäätökset annetaan heti ja rahat maksetaan tilille nopeasti.

Pikalaina

Pikalaina on synonyymi sanoille pikavippi, pikaluotto tai vippi. Nämä tarkoittavat vakuudetonta lainaa, joka on helposti haettavissa niin puhelimella kuin tietokoneellakin. Ei ylimääräisiä liitteitä tai todistuksia. Hakeminen tapahtuu suoraan luotonantajan verkkosivustolla muutaman minuutin hakemuksella.

Todellinen vuosikorko

Todellinen vuosikorko. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu kaikki lainaan liittyvät kustannukset, kuten lainan korko, avaus-, käsittely- ja kuukausimaksut. Todellinen vuosikorko antaa kattavamman kuvan lainaan liittyvistä kustannuksista ja helpottaa eri luotonantajien lainojen korkojen vertailua.

Vakuudeton laina

Vakuudeton laina tarkoittaa nimensä mukaisesti lainaa jota varten ei tarvita lainkaan vakuuksia kuten asunto tai auto tai takaaja. Vakuudetonta lainaa voi hakea suoraan netistä jopa 70 000 euroa jopa 15 vuoden laina-ajalla.

Kulutusluotto

Kulutusluotto on kertaluontoinen laina, joka sopii lähes kaikkiin arjen rahoitustarpeisiin aina remonteista, kodin hakintoihin, korjauksiin, lomalainaksi tai vaikka häälainaksi. Kulutusluottoa voi hakea ilman vakuuksia ja takaajia aina jopa 70 000 euroon asti. Korot vaihtelevat luotonantajasta riippuen 4,19 – 20 prosentin välillä.

Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Todellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 4,0 % ja 38,0 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.

Asiakaspalvelu@vertaakorkoja.fi