Lomalaina

 • Turvallinen
 • Ei vakuuksia
 • Maksuton
 • Ei liitteitä
 • Vastaus 15 sekunnin kuluessa useilta luotonantajilta.
 • Valitse laina suoraan sinulle parhailla ehdoilla.
 • Täysin ilmainen palvelu

Kuukausierä *

106€

Korko ja kulut *

2 720€

Hyväksyn palvelun käyttöehdot ja tietosuojaselosteen.


Hakemalla lainaa yli 5000 euroa varmistat, että lainasi korko on paras mahdollinen.
Esimerkki lainasta: Nimelliskorko voi vaihdella 4,5-20,0 % välillä. Laina-aika on 1-15 vuotta. Luoton määrä 10.000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 5,94 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 5 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 11.541 €.

Oletko ajatellut lähteväsi pienelle lomamatkalle tai haluaisitko ottaa pienen irtioton arjesta? Täyttämällä ilmaisen hakemuksen, saat useita lainatarjouksia, josta voit valita itsellesi edullisimman rahoitustavan lomallesi. Palvelumme kautta tavoitat yli 20 eri lainanmyöntäjää ja pankkia muutamissa minuuteissa.

Lomalainan hakeminen ja tarjouksien vastaanottaminen on helppoa Vertaakorkoja.fi palvelun ansiosta. Annamme hakemuksesi perusteella sinun toiveitasi vastaavat lainatarjoukset, joita voit rauhassa vertailla, vaikka kotisohvaltasi. Hakemuksen täyttäminen ja lainatarjouksien vertaileminen on ilmaista ja ei-sitovaa.

markus

Matkus Siltala
Päivitetty 9.1.2023

Sisällysluettelo

Matkalaina soveltuu kaiken kokoisiin tarpeisiin

Haluisitko lähteä kumppanisi kanssa pidennetylle viikonloppureissulle? Tai kiinnostaako sinua kotimaan nähtävyydet?

Olipa suunnitelmasi minkälainen tahansa, löydät Vertaakorkoja palvelusta edullisen lainan matkasi toteuttamiseen.

 • Palvelustamme saat lainaa 100 eurosta jopa 60 000 euroon asti
 • Takaisinmaksuajaksi on mahdollista saada jopa 1–20 vuotta
 • Suuntaa antavan kuukausierän, koron ja kustannukset näet lainasumman sekä takaisinmaksuajan alapuolelta
 • Lainaa ilman vakuuksia tai takaajia

 

Täytä nopea ja maksuton hakemus, saat parhaimmat tarjoukset edullisella korolla.

Vertaa lomalaina löytääksesi edullisimmat ja parhaimmat tarjoukset

Hotellien ja lentojen vertailemisen lisäksi myös lomalainojen vertailemiseen kannattaa käyttää riittävästi aikaa.

Hyödyntäessäsi vertailu voit säästää parhaimmillaan vuodessa jopa tuhansia euroja. Kattavan vertailumme avulla pystyt löytämään eri lainantarjoajien edullisimmat vaihtoehdot lomasi rahoittamiseen yhden hakemuksen avulla. Tällä tavalla vältyt maksamasta turhista kustannuksista ja rahoitat lomasi edullisimmalla tavalla.

Lomalaina

Lomalaina soveltuu kotimaan ja ulkomaan matkailuun

Joillekin lomailijalle Suomen sisällä tapahtuva matkailu voi olla jopa rentouttavampaa tai mielenkiintoisempaa kuin ulkomaanmatkailu. Suomen sisältää löytyy laaja tarjonta erilaisia kohteita, jotka soveltuvat kaikenlaisille matkaajille.

Suosituimpia kotimaan matkakohteita ovat esimerkiksi seuraavat:

 • Lappi
 • Turku
 • Hanko
 • Vanha Porvoo
 • Pidempi roadtrip eri kaupunkeihin
 • Kalajoen hiekkasärkät
 • Kolin kansallispuisto
 • Yyterin hiekkadyynit

Matkakohteen valitsemisen jälkeen mieti minkälainen olisi hyvä budjetti. Jos et pysty omilla säästöilläsi kustantamaan koko reissua kannattaa hyödyntää lainojen kilpailuttamista ja löytää edullisin lomalaina.

Lomamatkan voi rahoittaa monella eri tavalla

Lomamatkan voi rahoittaa joko säästämällä kyseisen summan tai hakemalla edullisen lomalainan.

Lomamatkaa varten säästetty rahasumma on tietenkin taloudellisesti järkevämpää, mutta aina se ei ole mahdollista tai säästetty summa on liian pieni.

Vaihtoehtona voi myös miettiä ottavansa edullisen lomalainan, jonka avulla pystyy nopeasti toteuttamaan matkahaaveensa. Hae lomalainaa vain siinä tilanteessa, jos tiedät että pystyt maksamaan sen takaisin lomalta palauduttuasi.

Miten lainan hakeminen lomamatkaa varten aloitetaan?

Jos tarkoituksenasi on saada lomalaina mahdollisimman nopealla aikataululla, olet saapunut oikeaan paikkaan. Täytä maksuton ja nopea luottohakemus sivustomme kautta. Lainapäätöksen saat viimeistään muutamien minuuttien kuluessa.

Matkalainan vaatimukset:

Hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias, jotkut palvelut ovat voineet asettaa korkeamman ikävaatimuksen. Hakijalla ei saa olla aikaisempia maksuhäiriömerkintöjä vaan luottotietojen tulee olla nuhteettomat. Matkalainan hakeminen ei vaadi erillistä vakuutta tai henkilötakaajia.

Lomalainan hakuprosessi:

Lomalainan hakeminen onnistuu muutamalla eri tavalla: Halutessasi voit kilpailuttaa lomalainan Vertaakorkoja.fi palvelun avulla. Saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia vertailtavaksesi.

Jos ensimmäinen vaihtoehto ei ole oikea, voit itse etsiä manuaalisesti lainapalveluita, jotka vastaavat tarpeitasi. Olipa tarpeesi sitten joustoluotto, kulutusluotto tai pienlaina.

Lomalainan hakeminen on nopeaa ja vaivatonta sekä molemmat edellä mainitut tavat ovat hyviä. Kuitenkin kilpailutuksen avulla voit saada helpommin vain yhden hakemuksen avulla monta erilaista lainatarjousta.

Edullinen lomalaina Vertaakorkoja.fi palvelun kautta

Vertaakorkoja.fi palvelun on suomalainen lainojen kilpailutus- ja vertailupalvelu, jonka avulla saat edullisimmat lainat.

Kilpailutuksessa on mukana jopa yli 20 tunnettua ja luotettavaa pankki sekä rahoituslaitosta, joten saat kattavan listauksen yhdellä maksuttomalla hakemuksella. Palvelumme tarjoamat lainat ovat vakuudettomia eikä ne vaadi takaajia. Lainanhakuprosessi on nopea, joten voit saada lainan tilille jopa muutamissa tunneissa.

Tarjoamamme vakuudettomat lainat eivät vaadi käyttötarkoituksen kertomista, joten voit käyttää rahat haluamallasi tavalla.

Vertailua kannattaa hyödyntää niin pienemmissä kuin isommissakin lainoissa, näin voit saada lainaa pienellä korolla. Lainoja kannattaa vertailla vähintään vuoden välein, jotta pysyt mukana lainamarkkinoiden tilanteesta ja varmistut ettet maksa liikaa lainastasi. Vertaileminen palvelumme kautta ei sido vielä lainan ottamiseen, joten sen tekeminen on täysin riskitöntä.

Lainasummat:
1000 – 60 000 €

Maksuaika:
1 – 15 vuotta

Korkotaso:
4,5 – 20 %

Rahansiirto:
15 minuuttia

Lainasummat:
1000 – 60 000 €

Maksuaika:
1 – 15 vuotta

Korkotaso:
4,19 – 20 %

Rahansiirto:
15 minuuttia

Lainasummat:
1000 – 60 000 €

Maksuaika:
1 – 15 vuotta

Korkotaso:
4,5 – 20 %

Rahansiirto:
15 minuuttia

Lainasummat:
500 – 70 000 €

Maksuaika:
1 – 15 vuotta

Korkotaso:
4,5 – 20 %

Rahansiirto:
15 minuuttia

Lainasummat:
500 – 50 000 €

Maksuaika:
1 – 15 vuotta

Korkotaso:
4,5 – 20 %

Rahansiirto:
15 minuuttia