Rahoitu

Lainapalvelun yleistiedot:
Lainamäärä: 2.000 - 60.000€
Maksuaika: 12 - 180 kuukautta
Korko: 4,5 - 20 %
Ikäraja: 20 vuotta
Maksutavat: Tilisiirto, Omat sivut
Käytössä: Heti
Maksuhäiriöt: Ei sallittu
Hakemus pankkitunnuksilla: Kyllä
Vaatii säännölliset tulot: Ei
 • Kilpailutuksessa mukana yli 20 pankkia
 • Nopea ja maksuton
 • Edullinen korko

Tiedot ja voimassa olevat ehdot tarkistettiin 31.8.2021. Tobias Tobias Larsson vahvistaa säännöllisesti kaikki palvelussa ilmoitetut tiedot.

Mitä Rahoitu maksaa?

Testasimme hakea lainaa Rahoitu.fi palvelusta nähdäksemme, mitä palvelun kautta haettu laina oikeasti maksaa.

Haimme 10 000 euroa lainaa 5 vuoden takaisinmaksuajalla. Saimme neljä lainatarjousta eri pankeilta, joiden keskimääräinen korko oli 5,94 prosenttia.

Edullisin laina (lopputulos)

 • Lainan kokonaiskustannus 11 541 €
 • Todellinen vuosikorko 5,94 %
 • Avausmaksu 49 €
 • Kuukausittainen hinta / lyhennys arvio 192 €
 

Rahoitu sivuilta poimittu lainaesimerkki:

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 10.000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 5,94 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 5 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 11.541 €.

Arvostelut yrityksestä Rahoitu:

5
5,0 rating
5 tähteä 5 tähdestä (perustuu 2 arvosteluun)
Erinomainen100%
Erittäin hyvä0%
Keskiverto0%
Huono0%
Erittäin huono0%
5,0 rating
7.10.2020

Voin lämpimästi suositella kaikille myös lainojen yhdistämiseen.

Egon
5,0 rating
21.2.2020

Voin ehdottomasti suositella tätä lainapalvelua kaikille, jotka eivät ole varmoja mikä lainapalvelu on paras

Timo

Plussat ja miinukset:

 • Edullista lainaa, alkaen vain 4,5% korolla
 • Useita tarjouksia, jopa yli 10 tarjousta
 • Tilillä 15 minuutissa
 • Minimi lainasumma on 2000€
 • Vähimmäis ikäraja on 20 vuotta

Rahoitu lainapalvelu sopii kaikkiin lainatarpeisiin. Yhdellä hakemuksella kilpailutat yli 25 pankkia ja luotonantajaa. Laina maksetaan tilille heti kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen.

Rahoitu yrityksenä

Rahoitu.fi palvelun takana on Salus Group Oy Ab, joka omistaa muitakin tunnettuja lainabrändejä kuten Lainaräätäli tai Laina-apteekki.

Rahoitu lainatuotteet:

Rahoitu palvelusta voit hakea vakuudetonta lainaa 2000 – 60 000 euroa 1 – 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Yksi hakemus – useita tarjouksia.

Rahoitu on yhdistelmä rauhallisuutta ja apua lainoihin

Rahoitu-palvelu auttaa kuluttajia löytämään edullisimman lainan tarpeisiinsa. Palvelu toimii muiden lainan kilpailuttajien tavoin välikätenä sinun ja yhteistyöpankkien välillä. Lainahakemuksen lähettäminen ja lainatarjousten pyytäminen on maksutonta eikä sido ottamaan lainaa.

Rahoitu palvelussa pääset lyhyen lainahakemuksen jälkeen näkemään kaikki sinulle henkilökohtaisesti räätälöidyt lainatarjoukset palvelun Omien sivujen kautta. Saat vielä hakemuksen jälkeen lainatarjoukset sähköpostiisi, jotta voit tutustua saamiisi tarjouksiin rauhassa ennen päätöksentekoa.

Miten palvelun käyttäminen voi olla maksutonta?

Lainojen kilpailutuspalveluiden käyttäminen on maksutonta kuluttajille, koska kilpailuttajat saavat palkkion pankeilta joiden lainatarjouksia he välittävät. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että jos henkilö solmii lainasopimuksen Rahoitu.fi-palvelun kautta lainansa kilpailuttaneen henkilön kanssa, maksetaan yritykselle palkkio.

Koska lainatarjousten pyytäminen on aina maksutonta eikä sido ottamaan lainaa, voi kuka tahansa koska tahansa katsoa mihin hintaan saisi lainaa.

Esimerkiksi monet kuluttajat jotka harkitsevat uutta autoa tarvitsevat rahoitusta. Edullisin rahoitus autoihin harvemmin löytyy suoraan autokaupalta tai heidän yhteistyökumppaneiltaan. Tästä syystä kuluttajat haluavat tietää oman korkotasonsa ennen kuin sitoutuvat lainaamaan.

Myös lainojen yhdistäminen on mahdollisuus

Rahoitu.fi ei pelkästään auta löytämään uutta lainaa vaan he auttavat myös kuluttajia jotka saattavat painia velkojensa kanssa tai heillä saattaa olla avoinna useita eri osamaksuja tai pienlainoja joiden hallitseminen ja kulujen tarkka hallinta voi olla vaikeaa.

Kun lainat yhdistetään maksetaan käytännössä uudella edullisemmalla lainalla aikaisemmat pienemmät ja kalliimmat velat pois. Näin lainan hallinointi helpottuu ja lainoista kertyvät kustannukset putoavat merkittävästi.

Kenelle voidaan myöntää lainaa Rahoitu.fi palvelusta?

Jokaisella luotonantajalla ja rahoitusyhtiöllä joka on mukana kilpailutuksessa on omat vaatimuksensa lainan hakijan suhteen. Näitä vaatimuksia voivat olla esimerkiksi tulot, ikä tai rahoituksen tarve. Pääsääntöisesti Rahoitu voi kuitenkin auttaa sinua löytämään edullisimman rahoituksen jos olet yli 20-vuotias.

Kuten sanottu lainaehdot kuitenkin vaihtelevat luotonantaja kohtaisesti ja tiedät lopulliset lainatarjoukset vasta kun lähetät lainahakemuksen palvelussa.

Lainaa voidaan kuitenkin poikkeustapauksissa myöntää myös alle 20-vuotiaille lainanhakijoille jos heille tehty luottokelpoisuusarviointi osoittaa, että takaisinmaksukyky on vahva.

Mitä tietoja Rahoitu-lainapalvelun lomakeessa kysytään?

Rahoitu lainapalvelun lainahakemus koostuu 4 eri osasta. Osioissa kysytään lainatietoja, lainanhakijan / lainanhakijoiden yhteystietoja, aikaisempia lainoja, palkka- tai eläketuloja.

Kun lainahakemus on täytetty ja lähetetty saat ensimmäiset lainatarjoukset jo muutamissa minuuteissa. Viimeisimmät lainatarjoukset ovat saapuneet perille viimeistään 24 tunnin kuluessa.

Kun lainasopimus päätetään solmia sopivaksi katsotun luotonantajan kanssa, maksetaan laina hakijan tilille muutamissa minuuteissa riippuen luotonantajasta.

Rahoitu.fi rahoittaa arjen tarpeesi

Rahoitu.fi lainapalvelun kautta voit hakea lainaa mihin tahansa tarkoituksen ilman vakuuksia tai takaajia. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksia jopa 25 pankista ja rahoituslaitoksesta. 

Sinun ei tarvitse toimittaa ylimääräisiä liitteitä tai tositteita saadaksesi lainaa. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja saat lainapäätöksen heti.

Lainojen kilpailuttaminen on trendi

Lainojen kilpailutus kasvattaa suosiotaan vuosivuodelta. Yhä useampi lainanhakija valitsee kilpailuttaa lainat, mieluimmin kuin hakee tarjoukset itse suoraan luotonantajalta. 

Tämä toisaalta kertoo myös siitä, että luotonhakijat todella luottavat kilpailutuspalveluiden voimaan.

Palvelun esittely ja omia kokemuksia julkaistiin ensimmäisen kerran 21.02.2020 ja päivitettiin viimeksi 31.8.2021. Tobias Tobias Larsson 

Yrityksen yhteystiedot
Verkkosivut: www.rahoitu.fi
Yritys: Salus Group Oy
Y-tunnus: 2765805-6
Osoite: Runeberginkatu 5B
Postinumero: 00100 Helsinki
Puhelinnumero: 03 41092000
Sähköposti: info@rahoitu.fi
Asiakaspalvelun aukioloajat
Maanantai: 0 - 24
Tiistai: 0 - 24
Keskiviikko: 0 - 24
Torstai: 0 - 24
Perjantai: 0 - 24
Lauantai: 0 - 24
Sunnuntai: 0 - 24
Muut lainat
Ferratum 0 - 19,9 %
Rahapalvelu 0 - 19,9 %
Credit24 0 - 19,9 %
Blue Finance 0 - 19,9 %
Bondora 8,9 %
Ostosraha 19,9 %
Credigo 19,9 %
Limiitti 19,9 %
Saldo 19,9 %
Easycredit 20 %
Ege 20 %