Paras lainatarjous

Parhaat lainatarjoukset

Etsitkö parasta lainatarjousta, mutta et ole vielä sellaiseen törmännyt? Suomessa on runsas määrä luotonantajia, jotka tarjoavat toinen toistaan edullisempia lainoja hyvillä ehdoilla.

Näitä luotonantajia on kuitenkin mahdoton tavoittaa yksin yrittämällä perehtyä kuhunkin palveluun erikseen. Me autamme sinut tavoittamaan kaikki nämä pankit ja monta muuta vain yhdellä hakemuksella, jonka täyttäminen vie päivästäsi vain muutaman minuutin.

Parhaat lainatarjoukset kilpailuttamalla

Tänä päivänä lainatarjouksia ei kannata enää lähteä pyytämään yksi kerrallaan. Säästät aikaa ja rahaa sekä saat parhaan mahdollisen lopputuloksen, kun annat meidän etsiä nämä parhaimmat lainatarjoukset puolestasi.

Me autamme sinua ilmaiseksi, sillä saamme palkkiomme suoraan pankeilta ja rahalaitoksilta vain siinä tapauksessa, että pystymme löytämään sinulle sellaisen lainan, jonka kelpuutat.

Monet asiakkaamme ovat saaneet parhaimmillaan jopa yli 10 lainatarjousta, jopa pienempiin lainoihin, vaikka maksuaika on ollut pidempi, mitä perinteiset pankit uskaltavat edes tarjota.

On kuitenkin muutama vinkki, joilla parannat lainatarjousten laatua vielä entisestään.

  • Ilmoita hakemuksen yhteydessä tarvitsemasi lainasumma ja takaisinmaksuaika siten, että lyhennykset ovat realistisia nykyisillä tuloillasi.
  • Lisäksi mitä tarkemmin ilmoitat taustatiedot hakemukseen, sitä todennäköisemmin saat lainaa ja parhailla mahdollisilla ehdoilla, joita taustatietojesi perusteella sinulle voidaan myöntää.
  • Muista, että mitä pidemmän laina-ajan valitset, sitä kalliimpi lainan kokonaiskustannuksista muodostuu.
  • Kaiva tarvittavat dokumentit, kuten palkka- tai eläketodistus etukäteen. Etenkin suuremmissa yli 20 000 euroa ylittävissä lainoissa, luotonantajat saattavat haluta nähdä viimeisimmät palkkakuittisi.

Tarpeesi voi olla mikä tahansa, pystymme joka tapauksessa auttamaan sinua. Etsitpä sitten nopeaa lainaa, vaikka kustannukset olisivat hieman korkeammat tai suurempaa lainaa, jossa pitkä maksuaika on ok. Me autamme. Täytä vain lyhyt hakemus sivuillamme.

Kuka voi pyytää lainatarjouksia?

Lainatarjoukset palvelustamme voi pyytää kuka tahansa 18-vuotta täyttänyt henkilö. Pyrimme löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun jokaiselle asiakkaallemme.

Sinun pitää kuitenkin ottaa huomioon, että jokainen luotonantaja on asettanut omat kriteerinsä lainan hakemiselle, jonka mukaisesti he voivat tarjota sinulle lainaa. Näitä kriteereitä voivat olla ikä, tulotaso tai nykyinen taloudellinen tilanne. 

Suurin edellytys lainan saamiselle kuitenkin on puhtaat luottotiedot, sillä Suomessa laki kieltää lainan maksamisen sellaisille henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintä, joka näkyy Bisnoden tai Asiakastiedon ylläpitämissä järjestelmissä.

Vakuudettomat lainat eivät yleensä pärjää kustannuksissa perinteisille pankeille kuten OP:lle, Nordea:lle tai S-pankille, mutta nopeudessaan ne ovat valttia. Totta kai joitakin poikkeuksia löytyy, sillä yhteishakijan kanssa lainaa voi saada alkaen vain 4,19 prosentin korolla.

Näin saat halvimman lainatarjouksen

Mitä paremmin ja tarkemmin täytät lainahakemuksen, sitä todennäköisemmin saat lainaa paremmilla ehdoilla, kuin siinä tapauksessa, että sutaiset hakemuksen vain menemään.

Pankit ja luotonantajat arvostavat rehellisyyttä ja realistisia odotuksia.

Hyvä vinkki lainahakemusta täyttäessä on asettua luotonantajan asemaan ja tarkastella omaa lainahakemustasi kriittisesti. Pohdi, miksi luotonantaja tekisi juuri sinun kaltaisellesi hakijalle parhaan lainatarjouksen. Keskity niihin olennaisiin asioihin, jotka mielestäsi vaikuttavat lainahakemuksen menestykseen.

Hyvän lainahakemuksen tulee huokua luottamusta ja rehellisyyttä. Tämä sama vaikutelma välittyy myös pankeilla ja rahoittajille.

Vertaile lainatarjouksia tarkasti

Tässä kohtaa, kun olet täyttänyt ja lähettänyt lainahakemuksen on aika asettua tulkitsemaan lopputulosta kriittisesti. Viimeinen säästö tehdään lainan valitsemisen yhteydessä.

Jos kaikki lainavaihtoehdot tuntuvat liian kalliilta, suosittelemme olemaan ottamatta lainaa lainkaan. Etenkin jos oma taloudellinen tilanne on liian heikko siihen, että lainan lyhentäminen olisi sujuvaa.

Kilpailuttamisen ehdoton hyöty on siinä, että yksinkertaisesti säästät aikaa ja rahaa. Kaiken lisäksi, sinun ei tarvitse ottaa lainaa vastaan ollenkaan, koska kaikki pyytämäsi tarjoukset ovat sellaisia, jotka eivät sido.

Tämä mahdollistaa, sen että voit katsella mihin hintaan saisit tässä kuussa lainaa. Seuraavassa kuussa lainatarjousten kirjo saattaa olla aivan toisenlainen.

Vertaillessasi lainatarjouksia, sinulla ei ole kiire tehdä lopullista lainasopimusta. Kaikki saamasi lainatarjoukset näkyvät kilpailutuspaneelissa ja tulevat vielä sähköpostiisi pienellä viiveellä. Ne ovat voimassa 30 vuorokautta siitä, kun ne saapuvat sinulle.

30 vuorokauden jälkeen parhaimmatkin lainatarjoukset erääntyvät, jolloin niitä ei ole enää mahdollista käyttää.

Kiinnitä huomiota todelliseen vuosikorkoon

Todellinen vuosikorko on se lainalle ilmoitettu korko, jossa on huomioitu kaikki lainaan liittyvät kustannukset. Näitä kustannuksia voivat olla avauspalkkiot, nosto- ja hallintapalkkiot.

Toisin sanoen lainan nimelliskorko tai ”edullinen korkotaso” voi johtaa kuluttajia harhaan, jos suurin osa kuluista muodostuukin aivan muualta. Eli 4 prosentin laina voi todellisuudessa olla yli 15 prosentin laina.

Siinä oli kirjoituksemme parhaista lainatarjouksista. Nyt sinulle pitäisi olla selvää, miten halvimmat lainatarjoukset löytävät ja miten niiden kanssa tule toimia, mikäli haluaa saada parhaan mahdollisen lopputuloksen. Voit nyt siirtyä täyttämään lainahakemuksen palvelussamme.

markus

Markus Siltala
Päivitetty 9.1.2023